facebook

Вєрка Сердючка розповіла, що Алла Пугачова, Лайма Вайкуле і Максим Галкін передали українцям: пряма цитата

Вєрка Сердючка не так давно побувала на музичному фестивалі в Юрмалі і мала змогу поспілкуватися з Аллою Пугачовою, Максимом Галкіним і Лаймою Вайкуле.

З 26 по 28 липня у Латвійському місті Юрмала відбувся щорічний музичний фестиваль, який зібрав 45 артистів з 14 різних країн Європи. Виступали там і українські зірки: Настя Каменських, Макс Барських, Дорофєєва та Вєрка Сердючка.

Серед присутніх гостей на фестивалі було зіркове подружжя Алла Пугачова та Максим Галкін. Як відомо, вони виїхали з росії в лютому 2022 року і відкрито підтримують Україну і засуджують російську владу.

На днях Вєрка Сердючка дала концерт у Дніпрі і прямо зі сцени передала послання Алли Пугачової, Максима Галкіна та Лайми Вайкуле українцям.

Вєрка Сердючка розповіла, що російські артисти передали українцям
Вєрка Сердючка розповіла, що російські артисти передали українцям

Ми тільки повернулися з Юрмали. Вам велике вітання від Лайми, велике вітання від Алли Борисівни, Макса Галкіна. Вони дуже підтримують Україну, передавали всім привіт

, – сказала Сердючка зі сцени.

Нагадаємо, Максим Галкін і Алла Пугачова стали одними з небагатьох російських артистів, які змогли відкрито заявити про свою позицію. Подружжя разом зі своїми дітьми Лізою і Гаррі виїхали в Ізраїль і в росію більше повертатися не планують. Про це свідчить те, що подружжя продали в росії всю свою нерухомість, зокрема легендарний замок, який Галкін побудував для Пугачовою. Також Алла Борисівна закрила всі свої діючі бізнеси в країни-агресорці.

Алла Пугачова та Максим Галкін публічно посварилися
Алла Пугачова та Максим Галкін публічно підтримують Україну

Більше того, Максим Галкін в росії офіційно визнаний іноагентом – людиною, яка діє в інтересах іншої країни за, начебто, фінансову винагороду. Та сам Галкін посміявся з отриманого статусу і заявив, що ніколи не отримував від України ні копійки за свою підтримку. Чоловік зазначає, що діє по совісті і підтримує Україну тільки тому, що це правильно.

Алла Пугачова також неодноразово публічно висловлювала слова підтримки України. Та статус іноагента їй наразі не дали.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.