facebook

Працює на яхті чи то на Кіпрі, чи то в Іспанії: Потап похизувався своїм життям не в Україні і без Насті

Після від'їзду з України Потап ніяк не приб'ється до якогось одного берега – постійно переїжджає з однієї країни до іншої. Тепер показався на тлі шикарної яхти на дорогому курорті.

Потапа занесло на дуже дорогий курорт. Репер зробив селфі біля білосніжної яхти. Чоловік Насті Каменських вбраний у сіру теніску та білу бейсболку з блакитним візерунком і хитро примружує очі у посмішці. Світлину чоловік підписав російською цитатою:

“А я на лодке, а я на лодке, а ну-ка, девочки, сделайте фотки…”

Та не встигли підписники Інстаграм-акаунта Олексія позаздрити, як артист розчарував їх наступною фразою, вже солов’їною:

“Цікаво, але я на роботі при цьому всьому”.

Видно, що за кордоном життя репера не особливо балує. За 2,5 роки, які Потап був відсутній в Україні, він сильно здав – борода у 43-річного чоловіка стала абсолютно сивою, на обличчі з’явилася купа зморшок.

Репер Потап засвітився на тлі величезної яхти

Тож виглядає знаменитість не як багатій на дорогому курорті, а швидше як втомлений життям пенсіонер похилого віку. Географія переміщень українського “туриста” доволі широка.

В Україні Олексій за час повномасштабного вторгнення засвітився лише один раз. У вересні 2022-го брав участь у зніманнях “Голосу країни”.

Цьогоріч у квітні репер виступав у невеликих німецьких клубах із російськомовною ретро-програмою. Коли в Ірини Горової поцікавилися, чи має право її колишній благовірний їх виконувати, продюсерка не заперечувала, адже він сам їх написав.

У липні артист устиг засвітитися як в Іспанії, так і у Латвії на фестивалі у Лайми. На початку серпня Потапа вже бачили в Андоррі та на Кіпрі. Не виключено, що світлину для Інстаграму він зробив саме на цьому курортному острові.

Популярне

Схожі статті

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.