facebook

Вийшла заміж за одного, а народила від іншого: за змінами в особистому житті Світлани Гордієнко не встежиш

Світлана Гордієнко з "Обіцянки Богу" не втомлюється шокувати прихильників. Лише місяць тому сповістила про розлучення з Максимом Девізоровим. Тепер показала первістка.

Акторський роман Світлани Гордієнко та Максима Девізорова був оповитий шлейфом романтики. Після повномасштабного вторгнення чоловік пішов боронити країну, а дівчина приїхала у Дніпро, щоб зіграти весілля.

Максима відпустили лише на 1 день заради цієї події. Тож у травні 2022 року вони побралися. Шанувальники були певні, що дружина вірно чекає на чоловіка-героя як Наталка Денисенко свого Андрія Федінчика, та все виявилося зовсім не так.

Весілля Світлани Гордієнко з Максимом Девізоровим

Ще до великої війни Світлана частенько відвідувала Лондон і збиралася пройти там курс режисури. А згодом узагалі перебралася жити до Великобританії. Місяць назад вона сповістила, що вже не є дружиною Максима. До того ж натякнула, що розлучилися вони набагато раніше.

Первісток Світлани Гордієнко Іосіф Романович

А тепер Гордієнко виклала в мережу відеоролик, на якому її живіт поступово збільшується. У фіналі акторка тримає на руках немовля. Йому явно не кілька днів, а набагато більше. Світлана написала в Інстаграмі:

“Дякую, що обрав мене, мій Іосіф Романович”.

Стало зрозуміло, що татком є не мужній захисник, а інший чоловік. Блогер Богдан Беспалов наполягає на тому, що Гордієнко народила первістка від іншого колеги Романа Соболевського.

Світлана Гордієнко та Роман Соболевський у серіалі Плут 2

Той нині перебуває за межами України. А зійтися голубки могли під час знімань серіалу “Плут 2”, в якому додався персонаж Соболевського, якого не було у першій частині фільму. Оскільки Гордієнко полюбляє підкидати новини з особистого життя з великим запізненням, нам залишилося дочекатися офіційного представлення батька її сина Іосіфа.

Роман є повною протилежністю Максиму, який отримав орден “За заслуги” III ступеня. Замість того, щоб захищати Україну, Соболевський подався в біга. До того ж виклав у мережу відео, на якому співає своєму синочку російськомовну колискову.

Популярне

Схожі статті

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.