facebook

Від щасливих мешканців елітного дому до “обібраних лопухів” 1 крок: Ольга Фреймут ошелешила своєю історією

Відома українська ведуча та журналістка Ольга Фреймут розповіла про неприємну ситуацію зі свого життя. Знаменитість залишилась без квартири в елітному районі столиці.

Ольга Фреймут, відома українська ведуча та журналістка, нещодавно висловилась про неприємну ситуацію, яка сталась в її житті. Зірка поділилась, що вони з чоловіком Володимиром Локотком залишилась без своєї квартири в елітному будинку на Подолі.

Ольга Фреймут залишилась без квартири

За словами ведучої, вона натрапила на шахраїв. Зірка вклала гроші у будівництво дому, але через декілька років зіткнулась із тим, що процес побудови було заморожено. Ольга Фреймут зіткнулась із тим, що не отримала своєї квартири, але і грошей назад їй ніхто не повернув.

Українська журналістка Ольга Фреймут залишилась без квартири в елітному районі Києва
Українська журналістка Ольга Фреймут залишилась без квартири в елітному районі Києва

Через те, що від забудовника відома українська ведуча ніяких коментарів не дочекалась, вона вирішила діяти рішуче. Разом зі своїм чоловіком зірка подала на забудовника у суд. Процес вони виграли, але знову залишились без своєї компенсації і грошей за житло.

За словами Ольги Фреймут, хоча всі рахунки забудовника було заблоковано, він встиг попередньо переказати кошти на інший рахунок. Зірка обурилась, що ще ніколи такого не бачила – аби переможець суду залишився без своєї заслуженої компенсації.

“Щасливі мешканці “елітного дому” перетворилися на обібраних лопухів”, – іронічно прокоментувала зірка.

Українська журналістка Ольга Фреймут залишилась без квартири в елітному районі Києва
Українська журналістка Ольга Фреймут залишилась без квартири в елітному районі Києва

Втім, продовжила свою розповідь на особистій Інстаграм-сторінці зірка, так просто залишати ситуацію вона не планує. Ольга Фреймут зазначила, що вона прагне справедливості – аби людина, яка залишила своїх клієнтів без житла та грошей, віддала все до копійки.

Саме тому знаменитість сподівається на розголошення цієї ситуації. Відома українська ведуча зазначила, що вона не хоче залишатись “жертвою шахраїв”, а хоче повернути те, що належить їй.

Популярне

Схожі статті

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.