facebook

26-річна Даша Квіткова вдруге стала мамою після розлучення з Добриніним: “Це було щось магічне, потаємне”

Особисте життя відомої української блогерки Даші Квіткової сповнене цікавими подіями. Зірка повідомила, що нещодавно стала мамою вдруге і показала маля.

Відома українська блогерка Даша Квіткова вже виховує старшого сина від шлюбу з колишнім чоловіком Нікітою Добриніним. Зіркова пара розірвала стосунки у січні 2023 року, але після цього їхнє життя на місці не стояло.

Так, наприклад, Даша Квіткова нещодавно стала мамою вдруге. Тепер у зірки є не лише старший син Лев, але й похресник Олександр. Про це знаменита блогерка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм і показала кадри.

Квіткова вдруге стала мамою

Як виявилось, хрестила Даша Квіткова дитину близької подруги і такої ж відомої української блогерки Тані Парафільєвої. Малюкові вже завтра, 22 серпня, виповниться рік. Хрещеним батьком зіркового сина став український підприємець Євген Таллер.

Українська блогерка повідомила хороші новини та зізналась, що нещодавно вдруге стала мамою
Українська блогерка повідомила хороші новини та зізналась, що нещодавно вдруге стала мамою

На своїх сторінках у соціальній мережі Інстаграм новоспечені батьки повідомили про те, що для них цей день став справжнім дивом. Даша Квіткова та Євген Таллер зазначили, що тепер вони будуть поруч із малюком, які б життєві випробування їх не спіткали.

За словами Даші Квіткової, це був дуже відповідальний і навіть потаємний день. Вони з продюсером Таллером взяли на себе місію допомагати малюкові та створювати для нього тільки найкращі умови, в яких він буде рости та пізнавати цей світ.

Українська блогерка повідомила хороші новини та зізналась, що нещодавно вдруге стала мамою
Українська блогерка повідомила хороші новини та зізналась, що нещодавно вдруге стала мамою

У коментарях до спільного допису в Інстаграмі Євгена Таллера та Даші Квіткової їхні підписники висловили своє захоплення цією новиною та побажали малюкові тільки щастя та позитивних емоцій. А ось хрещений батько Сашка тепер Квіткову ласкаво називає кумою.

Популярне

Схожі статті

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.