facebook

Привіт із 90-их: Бобул і Сандулеса збираються у великий тур, а Мозгова відновлює концерти на честь батька

За останні 3 роки розклад в українському шоубізі кардинально змінився. Іменитих зірок заткнула за пояс молодь. До того ж виник неабиякий ажіотаж довкола трішки призабутих імен.

2024 рік став переломним для концертної діяльності. Тричі поспіль Палац спорту збирав Артем Пивоваров у квітні. У серпні планується камінг-аут Klavdia Petrivna, хоча не факт, що співачка врешті зніме капелюх і покаже справжнє обличчя.

“Океан Ельзи” планує 3 дні поспіль запалювати у Палаці спорту в середині жовтня. І привід суттєвий – 30-річчя існування культового гурту з ціною квитків, які стартують від 549 грн. То чим гірші всім відомі метри естради XX століття?

Іво Бобул та Лілія Сандулеса

Усі свої найкращі хіти артисти виконали в дуеті, коли були закоханими та одруженими. Потім розлучилися й не хотіли один про одного нічого чути чи бачитися. Навіть в інтерв’ю завжди говорили про неможливість примирення.

Знаменитості відновлюють концерти у палаці Україна

Та тепер, здається, сокиру війни закопано якомога глибше, і дует відновив свою програму, яку назвав “Берег любові крізь роки”. З концертом Іво та Лілія планують влаштувати тур 26 містами України.

У жовтні артисти збираються виступити у Житомирі, Чернівцях, Хмельницькому, Івано-Франківську, Тернополі, Ужгороді, Львові й у містах трохи менших. На початку листопада відвідають Рівне, Луцьк, Одесу. 11 числа відбудеться дійство в київському палаці “Україна”. Потім тур продовжиться відвідинами Сум, Кропивницького, Полтави, Дніпра, Миколаєва, Черкас.

Подейкують, що оренда палацу “Україна” коштує 800 тис. гривень. Тож проєкт і справді грандіозний. Квитки на концерт у столиці варіюються в межах 400-1790 грн.

Олена Мозгова

Вирішила не пасти задніх і донька легендарного композитора Миколи Мозгового. До війни Олена щороку влаштовувала концерти пам’яті знаменитого батька, де всі артисти виконували його пісні абсолютно безплатно.

Знаменитості відновлюють концерти у палаці Україна

Тепер усе відновиться – 3-годинний концерт заплановано на 16 листопада у палаці “Україна”. Вартість квитків стартує від 350 гривень. Імена учасників поки не розголошуються, та й так зрозуміло, що будуть виключно топи.

Популярне

Схожі статті

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.