facebook

Тераса з видом на берег Дніпра і чан просто неба: 49-річна Наталія Могилевська показала, як живе за містом

Ставши мамою двох дітей, Наталія Могилевська намагається виконати всі забаганки сестричок. Коли мала стала скаржитися, що на терасі дуже спекотно, турботлива матуся відразу замовила чан.

Літо цьогоріч видалося неабияким спекотним. Тож найменшенька донечка Наталії Могилевської Софійка стала скаржитися, що хоче купатися в басейні. Турботлива матуся замислилася й придумала краще рішення.

Замовила у харківських виробників чан, зроблений за японською технологією. До нього приєднується прилад, що працює на дровах. Отже, підігріватиме водичку за потреби не лише влітку, але й узимку.

Наталія Могилевська встановила на терасі чан для купання влітку та взимку

Оскільки з тераси Могилевської відкривається гарний краєвид на Дніпро, можна буде навіть за -15 градусів приймати ванни на свіжому повітрі, милуючись ревучим. Хазяйка вже випробувала конструкцію, як і Софійка, та залишилася повністю задоволеною результатом.

Чан мали привезти й встановити ще місяць тому. Але сталася прикрість – підприємство постраждало від російського бомбардування. Та хлопці – молодці! Якось викрутилися й таки виконали замовлення знаменитості.

Наталія Могилевська встановила на терасі чан для купання влітку та взимку

Наталка тут же набрала повний чан водички, насипала туди рожевих пелюсток, підлила молодильного відвару й занурилася по саму шию. Справжня райська насолода! Оскільки місця в артистки на обійсті не дуже багато, то вона обрала місткість на двох, а не на чотирьох.

Тож тепер, як і Оля Полякова з родиною, користуватиметься чаном просто неба за будь-якої пори року. А співачка-блондинка запевняє, що одним із секретів її ідеального вигляду є саме ця водна процедура, яку приймає відразу після тренувань.

Популярне

Схожі статті

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.