facebook

30-річна Катерина Репяхова випадково “засвітила”, як у неї підписаний Віктор Павлік: не зовсім романтично

Відома українська блогерка та дружина артиста Віктора Павліка випадково показала, як він у неї підписаний. Назвати це романтикою доволі непросто.

Катерина Репяхова, відома українська блогерка та дружина Віктора Павліка, активно веде свою Інстаграм-сторінку. Там можна знайти так багато цікавого, адже зірка не приховує від шанувальників подробиць життя зі своїм зірковим чоловіком.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість поділилась скріншотом, на якому можна побачити, як її обранець бажає їй доброго ранку. Катерина Репяхова показала, які ніжні почуття між нею та відомим українським артистом Віктором Павліком.

Як Павлік підписаний у Репяхової

Оскільки чоловік Катерини часто перебуває у роз’їздах і дає гастролі у різних містах України, вони часто перебувають на відстані. Такі стосунки важко назвати відносинами на відстані, але постійні розлуки дають про себе знати.

Катерина Репяхова випадково показала, як насправді у неї підписаний її чоловік Віктор Павлік
Катерина Репяхова випадково показала, як насправді у неї підписаний її чоловік Віктор Павлік

Втім, як показала Катерина Репяхова, вони з коханим чоловіком вміють підтримувати одне одного та проявляти почуття, навіть коли вони не поруч. Знаменита блогерка на своїй Інстаграм-сторінці показала повідомлення від коханого.

Віктор Павлік побажав своїй дружині доброго ранку. У повідомленні відомий український артист ніжно звернувся до коханої, назвавши її своїм життям і світлом очей. Такі ніжні слова не могли не відгукнутись у серці Репяхової, а тому вона показала їх фанатам.

Катерина Репяхова випадково показала, як насправді у неї підписаний її чоловік Віктор Павлік
Катерина Репяхова випадково показала, як насправді у неї підписаний її чоловік Віктор Павлік

До слова, на скріншоті можна було побачити, як Віктор Павлік підписаний у телефоні своєї дружини. Ніякої юнацької романтики в цьому немає, адже, ймовірно, закоханим це й не потрібно – вони проявляють почуття одне до одного зовсім по-іншому.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?