facebook

“З командного пункту в аеропорту Іспанії”: Олександр Волошин, Спартак Суббота і Потап на “відпочинку” (ФОТО)

Відомі українські чоловіки різко покинули межі України та опинились за кордоном. Де зараз Спартак Суббота, Потап і блогер Олександр Волошин насправді?

Чимало відомих українських чоловіків під час повномасштабної війни опинились за межами України. Користувачі мережі цим, звісно, обурені, а тому постійно намагаються з’ясувати у зірок про причини такого їхнього рішення.

Зірки виїхали за кордон

Нещодавно у мережі розгорівся скандал через те, що Олександр Волошин, відомий український блогер і колишній чоловік Анни Трінчер зник. Знаменитість перемістив в архів усі свої публікації та відео у соціальних мережах, а також припинив виходити на зв’язок зі своїми друзями.

Пізніше Олександра Волошина помітили в Іспанії. Хоча до цього у мережі сперечались, що блогер може бути чи в Америці, чи у Фінляндії, він вирішив поїхати до спекотної країни. Про те, чому він там опинився, Волошин мовчить.

У мережі обговорюють переїзд за кордон українських чоловіків – Субботи, Потапа та Волошина
У мережі обговорюють переїзд за кордон українських чоловіків – Субботи, Потапа та Волошина

А ось Потап вже давно перебуває за кордоном. Знаменитість навіть не намагається приховувати того, що нині будує кар’єру далеко за межами рідної країни. На особистій Інстаграм-сторінці Олексій Потапенко постійно ділиться свіжими кадрами з Іспанії.

У спекотній країні продюсер налагоджує професійні зв’язки, а також допомагає своїй дружині Насті Каменських записувати нові пісні. Зіркове подружжя дуже часто стикається з критикою через своє рішення тимчасово або надовго залишити Україну.

У мережі обговорюють переїзд за кордон українських чоловіків – Субботи, Потапа та Волошина
У мережі обговорюють переїзд за кордон українських чоловіків – Субботи, Потапа та Волошина

Скандальний психолог Спартак Суббота також вирішив переїхати жити до Іспанії. Нещодавно спалахнув скандал через те, що знаменитість незаконно перетнув кордон України. Тепер він отримує статус біженця в Іспанії.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.