facebook

Екснаречена-модель Мурата Налчаджиоглу, яка зробила аборт, заявила, що не кохала його: “Зараз такі чоловіки”

Колишня наречена Мурата Налчаджиоглу навіть не приховує, що ніколи не кохала бізнесмена. При цьому дівчина збиралася за нього заміж і навіть була від нього вагітною.

Колишній чоловік співачки Ані Лорак та відомий в Україні бізнесмен Мурат Налчаджиоглу має досить бурхливе особисте життя. Після розлучення з Лорак чоловік встиг ще раз одружитися, знову розлучитися і зробити пропозицію руки та серця ще одній жінці.

Крайньою обраницею Мурата стала модель Анастасія Фоксі. З нею у Мурата дуже стрімко розвивалися стосунки, адже вже за кілька місяців після знайомства він їй запропонував одружитися.

Цього року Мурат Налчаджиоглу втретє одружився та став чоловіком української моделі
Як виглядає екснаречена Мурата Начладжиоглу

Та до весілля справа не дійшла і закохані розійшлися. При цьому Анастасія Фоксі у своєму Інстаграм-блозі показала позитивний тест на вагітність і зізналася, що позбулася дитини він Налчаджиоглу. Жінка не стала вдаватися у подробиці їхніх конфліктів, але зазначила, що Мурат злякався, коли побачив позитивний тест на вагітність. В результаті Фоксі вирішила розійтися з бізнесменом і зробити аборт.

І хоча Анастасія збиралася за Мурата заміж, вона його ніколи не кохала. Про це дівчина зізналася у своєму Інстаграм-блозі.

Зараз такі чоловіки, що було б за що їх любити. Якщо розлюбила, значить не любила. Виходить, я ще нікого не любила

, – зазначила Анастасія.

Екснаречена Мурата Налчаджиоглу заявила, що ніколи його не кохала
Екснаречена Мурата Налчаджиоглу заявила, що ніколи його не кохала

Варто додати, що Фоксі ніколи не приховувала, що вона ніде не працює і живе за рахунок чоловіків. Ймовірно, саме фінансова вигода і була причиною того, що жінка будувала стосунки з Муратом.

Після розставання з Налчаджиоглу Анастасія дуже швидко знайшла йому заміну і зараз перебуває у нових стосунках. А ось сам Мурат останнім часом про своє особисте життя нічого не розповідає в Інстаграм-блозі. Після скандалу з Фоксі чоловік “притих” і практично не з’являється в Мережі.

Популярне

Схожі статті

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.