facebook

34-річний Макс Барських заінтригував публіку фоткою утрьох: песик належить Алану Бадоєву, а чия дівчина?

У своєму Інстаграмі Макс Барських опублікував фото, на якому поклав голову на плечі незнайомої дівчини, яка притискає до себе французького бульдога. Собаку підписники впізнали відразу, а що за краля?

Макс Барських має стабільну категорію прихильників, які обожнюють співака і стежать за кожним його кроком. Артист позиціює себе як самітника. Мовляв, наодинці краще писати пісні.

В інтерв’ю частенько розповідає, що може сісти в автівку й подорожувати різними країнами, аби тільки не зустрічати знайомих та ні з ким не спілкуватися. Тож світлина, де Макс не один, а з дівчиною та ще й з собачкою, неабияк спантеличила фанів.

Макс Барських показав ідилію з дівчиною та собакою

У підписі до світлини Барських відзначив, що наприкінці літа багато прем’єр та іншої роботи, але слід “відчути друзів і спіймати сонце серцем”. Першим на публікацію відреагував продюсер співака.

Алан Бадоєв поставив під постом в Інсті відразу три червоних сердечка. Ще б пак, на фото ж відразу двоє його підопічних – співак та улюблений песик Чао. Можливо, й дівчина – це майбутня зірка шоубізу, яку він просуватиме на сцену?

Ось так і у фанів Макса після перегляду світлини виникло чимало запитань. Відзначивши шарм “французького красеня” та неабияке щасливе обличчя співака, підписники все ж поцікавилися у Барських:

“Фото вогонь. Але що це означає?!”

Хоча знайшлися й знавці особистого життя артиста, які багатозначно відзначили:

“Той, хто давно слідкує за Максом, ніяких питань не задає, а просто милується”.

Знайшлися й ті, які впізнали дівчину-модель:

“Лізааа… Приємно бачити вас разом!”

Тож на фото представлена Єлизавета Трейгерман, яка мешкає відразу на дві країни – Україну та Великобританію. Раніше ходили чутки про роман моделі з онуком Софії Ротару Анатолієм Євдокименком.

Та й з Максом Барських Ліза колись пристрасно цілувалася, а потім начебто покинула співака через його непростий характер. То, можливо, пара знову разом чи просто поспілкувалися по-дружньому?

Популярне

Схожі статті

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці?