facebook

Зірки-вороги: Кароль і Соловій, Єфросиніна і Остапчук та інші селебріті, які не переварюють один одного

Український шоу-бізнес завжди був насичений не лише талановитими артистами, а й конфліктами між зірками. Які знаменитості недолюблюють один одного – далі у матеріалі.

У будь-якому колективі є люди, які недолюблюють один одного. Різні характери, погляди на життя, або ж особисті конфлікти стають приводом для постійних чвар. Український шоу-бізнес не виняток.

Тіна Кароль і Христина Соловій

Соловій розкритикувала Кароль
Тіна Кароль і Христина Соловій недолюблюють один одного

Христина Соловій показала на всю країну, що не любить Тіну Кароль ще у 2013 році, коли брала участь у вокальному проєкті “Голос країни”, де Тіна була суддею. Тоді Соловій заявила, що якщо до неї обернеться лише крісло Тіни, то Соловій покине шоу, адже не хоче щоб співачка була її наставницею.

У 2023 році в інтерв’ю Соловій розкритикувала Тіну Кароль за те, що співачка раніше виконувала пісні російською мовою. Христина заявила, що навіть у Ані Лорак є україномовні пісні, які їй подобаються, а ось пісні Кароль її не чіпляють.

Тоді Кароль вперше відреагувала на закиди Соловій. Тіна опублікувала шматок відео з інтерв’ю Соловій і додала смайлики, які сміються.

Тіна Кароль і Христина Соловій недолюблюють один одного

Маша Єфросиніна і Володимир Остапчук

Маша Єфросиніна посварилася з Володимиром Остапчуком
Маша Єфросиніна посварилася з Володимиром Остапчуком

Ведучі Маша Єфросиніна і Володимир Остапчук страшенно недолюблюють один одного. З чого почався їхній конфлікт невідомо, та вони не упускають можливості вколоти один одного. Так, коли Остапчук потрапив в скандал, коли назвав жінок, які не роблять депіляцію некрасивими, Єфросиніна висміяла його у своєму Інстаграм-блозі.

В свою чергу Остапчук насміхався з Єфросиніної, коли її критикували за дороговартісні прикраси, якими вона хизувалася під час великої війни в Україні.

Ігор Кондратюк і Віталій Козловський

Віталій Козловський відповів на припущення Кондратюка
Віталій Козловський ворогує з Ігорем Кондратюком

Конфлікт колишнього продюсера і підопічного триває вже більше 10 років. Весь цей час Козловський намагається віддати Кондратюку борг через порушення авторських прав на пісні. Та як тільки він закриває один борг, Кондратюк виграє черговий суд, який призначає співаку ще якийсь борг.

Популярне

Схожі статті

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.