facebook

4 українські співачки, яких слухають за межами України: перша у списку – дружина Потапа Настя Каменських

Українські зірки користуються неабиякою популярністю закордом. Дізнайтеся, кого з українських співачок залюбки слухають у країнах Європи та в США.

Українці – дуже талановита і співоча нація. На пісенному конкурсі Євробачення українські виконавці завжди одні з найяскравіших представників. Наших виконавців залюбки слухають за кордоном, та є ті артисти, які користуються особливим попитом на іноземному ринку.

Настя Каменських

Настя Каменських показала, чи носить обручку від Потапа
Українські зірки, який слухають за кордоном: Настя Каменських

Настя Каменських завжди хотіла бути популярною не лише в Україні, а й за її межами. Останні 2 роки співачка активно розвиває свою кар’єру в Латинській Америці та в Європі.

Зараз Каменських дуже люблять у Мексиці. Там співачка презентувала свої пісні на місцевих телеканалах та радіостанція і давала інтерв’ю іспанською, яку добре знає.

Варто додати, що Каменських стала першою співачкою з України, яка потрапила у світовий чарт Billboard.

Надя Дорофєєва

Дорофєєва показала свого сусіда в потязі
Українські зірки, який слухають за кордоном: Дорофєєва

Дорофєєва зараз одна з найпопулярніших артисток в Україні. Та люблять співачку й далеко за кордоном. На днях Дорофєєва похизувалася тим, що її фото прикрашає білборд у Нью-Йорку. Пісня артистки “Нітрогліцерин” потрапила у світовий плейлист на Spotify.

Вєрка Сердючка

Вєрка Сердючка розповіла, що російські артисти передали українцям
Українські зірки, який слухають за кордоном: Вєрка Сердючка

Вєрка Секрдючка здобула світову славу після участі у Євробаченні у 2007 році. Виконавиця так запала в душу європейцям, що вони досі переспівують її пісні і копіюють її образ. Вєрка настільки популярна, що хоча й не випускає нові пісні, залишається на піку слави і сьогодні.

Jerry Heil

Чому Jerry Heil не повернулася до України після Євробачення
Українські зірки, який слухають за кордоном: Jerry Heil

Співачка Jerry Heil також стала відомою на всю Європу після участі в Євробаченні у 2024 році. Тоді артистка виступали в дуеті з реперкою Альона Альона і здобула для України престижне третє місце. Зараз Jerry Heil слухають далеко за кордоном, а дівчина почала випускати пісні не лише українською, а й англійськими мовами.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.