facebook

Фруктове намисто, пісок в ногах і сарафан замість сукні: який вигляд мала Тіна Кароль у день свого весілля

Українська співачка Тіна Кароль зіграла таємне весілля на Мальдівах, про яке майже ніхто не знав. На весіллі зовсім не було гостей, а наречена не одягнула білу сукню.

Українська співачка Тіна Кароль виходила заміж лише 1 раз, та весілля вона зіграла двічі. Всі пам’ятають, як у 2008 році Кароль вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра. Вони вінчалися у церкві та зіграли пишне весілля з білою сукнею, купою гостей та рестораном.

Тіна Кароль розповіла, як її весільна сукня загадково зникла
Весілля Тіни Кароль з Євгеном Огіром

Втім, на момент того весілля Євген та Тіна вже були одруженими. Так, вони розписалися ще взимку, за кілька місяців до вінчання, а після цього поїхали у медовий місяць на Мальдіви.

Саме там, на райському острові, молодята зіграли своє перше таємне весілля. Тіна зізнається, що з юності мріяла про весілля на Мальдівах і здійснила свою мрію. Так, весілля було у місцевих традиціях на березі океану. Тіна була одягнена у рожевий сарафан та босоніжки на платформі, а ось наречений одягнув легкий білий костюм і звичайнісінькі в’єтнамки.

Весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра на Мальдівах
Весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра на Мальдівах

Замість традиційного букету нареченої у Євгена та Тіни були великі буси на шиї. Після церемонії молодята посадили дерево та закопали табличку з власними ініціалами, як прийнято у місцевих жителів.

Весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра на Мальдівах
Весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра на Мальдівах

На жаль, історія кохання Кароль і Огіра закінчилася трагічно. Через 5 років спільного життя чоловік помер від онкології. Так, Тіна втратила не лише коханого чоловіка, а й продюсера і залишилася з маленьким сином на руках.

Незважаючи на такий складний період у житті, Кароль змогла досягти неабиякого успіху на сцені. Втім, з особистим життям у неї так і не склалося. З дня смерті Огіра пройшло вже 11 років. За цей час Кароль так і не вийшла вдруге заміж і навіть не знайшла коханого чоловіка. Співачка зізнається, що час від часу у її житті з’являються певні персонажі, з якими у неї може бути роман. Та жодні із цих стосунків не були серйозними.

Популярне

Схожі статті

Єдина донька Андрія Кузьменка – в Дубаї: але туди навіть закордонний паспорт не знадобиться (Фото)

Донька Кузьми Скрябіна Барбара активно веде соцмережі. Розповідає не лише про косметичні процедури, але й про особисте життя. Зокрема, як відвідали з чоловіком Дубаї.

Хрускіт та “соковитий” сік. Навчилася у бабусі, як приготувати вдома справжній чебурек з бульбашками

Хрумке, але ніжне тісто з бульбашками і неймовірно соковита начинка – такими виходять чебуреки за цим рецептом. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане вашим улюбленим.

Чи шкідливо покривати нігті гель-лаком: розбір компонентів у популярних складниках для манікюру

Сьогодні манікюр є одним із головних етапів у ідеальному жіночому образі. Але чи так безпечно робити манікюр, як ми думаємо? Чи існує шкода від матеріалів, які ми наносимо на свої нігті?