facebook

Різниця у віці 7 років – норма чи ні? 14-річна донька Віри Брежнєвої зустрічається з 21-річним “італійцем”

Донька відомої української співачки Віри Брежнєвої оголосила про стосунки з хлопцем, старшим за неї на 7 років. Що відомо про нового бойфренда дівчини?

У мережі активно обговорюють останні новини про особисте життя доньки Віри Брежнєвої, якій виповнилось 14 років. Деякі “подейкують”, що зіркова пара разом два роки. Молодша донька співачки оголосила про стосунки з хлопцем, який народився в російській столиці та переїхав за кордон.

Бойфренд доньки Брежнєвої

Обранцем Сари Кіперман став Андрій Бенедіктов. Він, за даними, які публікують у міні-розслідуваннях ЗМІ, переїхав до Італії на навчання, де взяв прізвище Андерсон. За кордоном хлопець живе в одному з італійських містечок, де живе і Віра Брежнєва з донькою.

У мережі з'явилась свіжа інформація про бойфренда доньки Віри Брежнєвої – хто він і чим займається
У мережі з’явилась свіжа інформація про бойфренда доньки Віри Брежнєвої – хто він і чим займається

Зараз Андрій Бенедіктов є підприємцем у сфері ІТ-технологій. 4 роки тому він заснував компанію, яка спеціалізується на програмуванні для сектору бізнесу. А ось батько хлопця, за повідомленнями журналістів, у Росії має мережу фітнес-клубів, де є співвласником.

Зараз бойфренду Сари Кіперман 21 рік, але про те, скільки він у стосунках із донькою Віри Брежнєвої, невідомо. Можна тільки припустити, скільки вони разом на основі висловлювань самої Сари. У своє 13-річчя дівчина вже була разом з Андрієм, адже дякувала йому за рік, який вони провели разом.

У мережі з'явилась свіжа інформація про бойфренда доньки Віри Брежнєвої – хто він і чим займається
У мережі з’явилась свіжа інформація про бойфренда доньки Віри Брежнєвої – хто він і чим займається

Варто зазначити, що мама дівчини Віра Брежнєва на її стосунки зі старшим на 7 років хлопцем ніяк не реагує. Після появи перших новин про те, що Сара перебуває у відносинах, артистка ніяким чином не висловлювалась про вибір доньки та своє ставлення до цього. Фанати тільки чекають на коментар зіркової мами.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.