facebook

Володимир Дантес чи Вадим Олійник? У кого з “ДіО.Фільмів” було більше жінок: українські серцеїди “зі стажем”

Відомий український співак Володимир Дантес і його не менш популярний колега Вадим Олійник свого часу мали неабияку славу. Скільки стосунків було у зірок?

Свого часу гурт “ДіО.Фільми” був одним із найпопулярніших в Україні. Зіркові колеги Вадим Олійник і Володимир Дантес починали з “Фабрики зірок”, а потім стали всеукраїнськими артистами. Як слалось особисте життя співаків на піку їхньої популярності?

Особисте життя Олійника і Дантеса

На самому початку кар’єри Володимира Дантеса та Вадима Олійника називали справжніми серцеїдами. У них були тисячі фанаток, а про романи тільки й ходили чутки. У пресі писали, що артисти змінювали дівчат ледь не щодня, але вони воліли мовчати про те, що насправді коїлось в їхньому особистому житті.

На програмі “Фабрика зірок-2” Володимир Дантес познайомився з Анастасією Востоковою. За їхнім романом спостерігала вся країна і навіть трішки більше. Втім, після завершення шоу артист зізнався – справжніх почуттів до дівчини він не відчував, а стосунки почав заради піару.

Скільки жінок було у відомих артистів із ДіО.Фільмів Вадима Олійника та Володимира Дантеса
Скільки жінок було у відомих артистів із ДіО.Фільмів Вадима Олійника та Володимира Дантеса

Пізніше Володимир Дантес їхав у потязі, де й побачив свою майбутню колишню дружину Надію Дорофєєву. Зіркова пара познайомилась й одразу відчула симпатію одне до одного. Вони перебували у шлюбі з 2015 року, але потім оголосили про розлучення. Нині чоловік зустрічається з Дашею Кацуріною.

Скільки жінок було у відомих артистів із ДіО.Фільмів Вадима Олійника та Володимира Дантеса
Скільки жінок було у відомих артистів із ДіО.Фільмів Вадима Олійника та Володимира Дантеса

Вадим Олійник довго мовчав про своє особисте життя, але розказав правду 2015 року. Тоді він зізнався, що перебуває у стосунках з Ганною Браженко, яка потім стала його дружиною. Разом вони були 5 років, а потім розлучились.

За словами Олійника, він не був готовим до подружнього життя. Втім, незабаром чоловік оголосив про нові стосунки із Софією Нестеренко. Були у Вадима Олійника стосунки і з Аліною Шаманською. Про це зірка сама нещодавно зізналась.

Популярне

Схожі статті

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці?