facebook

22-річна донька Ольги Сумської Ганна взялась навчати маму, як їй правильно бути актрисою: “Дуже емоційна”

Молодша донька відомої української актриси Ольги Сумської стала її колегою та взялась навчати маму акторській майстерності. Про це зірка розповіла в інтерв'ю.

Відома українська актриса Ольга Сумська – не лише талановита представниця своєї професії, але й продовжувачка родового призвання. Батьки знаменитості також були акторами, а доньки Сумської – Ганна Борисюк та Антоніна Паперна – також стали актрисами.

Ба більше, молодша донька знаменитості Ганна навіть береться критикувати свою зіркову маму. Втім, Ольга Сумська аж ніяк не проти таких коментарів своєї дитини. Про те, чому донька критикує її та як вона реагує на такі слова рідної людини, актриса розповіла в інтерв’ю для “Сніданку з 1+1”.

Донька Сумської критикує маму

У розмові з журналістами знаменитість пригадала, що її молодша донька Ганна Борисюк колись вказала їй на недолік, який вона допускала у своїй акторській діяльності. Як пригадує знаменитість, донька сказала їй про те, що вона гучно дихає.

Ольга Сумська розповіла про те, як її молодша донька Ганна Борисюк критикує її за гру на сцені
Ольга Сумська розповіла про те, як її молодша донька Ганна Борисюк критикує її за гру на сцені

Спершу Ольга Сумська зазначила, що вона не може не дихати – кожна жива людина повинна це робити, і на сцені також. Ба більше, зазначила зірка, вона відрізняється особливою емоційністю, а тому може і дійсно доволі гучно дихати у кадрі та на сцені.

Втім, потім актриса поділилась із журналістами, що після зауважень своєї доньки Ганни Борисюк, вона взялась передивлятись свої старі виступи та фільми і помітила, що дійсно час від часу занадто гучно та активно дихає.

Ольга Сумська розповіла про те, як її молодша донька Ганна Борисюк критикує її за гру на сцені
Ольга Сумська розповіла про те, як її молодша донька Ганна Борисюк критикує її за гру на сцені

Актриса зізнається, що критику своєї доньки вона сприймає чудово, адже вона – її колега. За словами Ольги Сумської, вона спокійно реагує на будь-які зауваження та коментарі у свій бік.

Популярне

Схожі статті

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці?