facebook

Опинилася на іншому краю світу: Христина Соловій засвітилася на узбережжі в Австралії – вона зовсім одна

День Незалежності України Христина Соловій зустріла в Сіднеї, на далекому австралійському узбережжі. Співачка пригадала власну пісню про коалу та виступила на концерті.

Христина Соловій прогулялася мальовничими австралійськими краєвидами, пригадавши власну пісню про пухнасту тваринку й зауважила:

“Гукала коалу, але вона нині зайнята в лісі, дуже зайнята”.

Звісно, мешканці Сіднею відразу впізнали краєвиди, які продемонструвала Соловій, адже самі частенько там гуляють із дітьми. Інші не повірили, що Христина перебуває у великому місті, бо занадто порожній берег довкола.

Христина Соловій показалася в Австралії

Комусь на думку відразу спали рядки з пісні “Я тебе обіймала як маленька коала”. А хтось із підписниць Інстаграму зірки пожартував:

“Була дуже зайнята, бо обіймала іншу коалу”.

Співачка сповістила українців, що нині перебувають в Австралії, а 24 серпня виступатиме в рамках Freedom. Courage. Culture. Independence day of Ukraine. Запросила на концерт. Комусь не сподобалася вартість квитків, мовляв, можна було зробити й дешевше.

Христина Соловій показалася в Австралії

Натомість сама співачка була в ударі. Просто зі сцени звернулася до всього світу, закликавши докласти максимум зусиль зі звільнення полонених “азовців”, бо зі звільнених сьогодні 155 осіб жодного захисника Маріуполя немає.

Христина Соловій показалася в Австралії

Цього разу обійшлося без лайливих, лексика Соловій повністю відповідала мовним нормам. Напевно, тому що Сідней ніколи не перейменовувався на честь кремлівського нетлінного дідуся з мавзолею. Отже, й сваритися не було за що.

За виступ у Чорноморську й нецензурщину щодо його колишньої назви Христині чимало попсували нервів. Місцеві депутати викликали поліцію. На артистку склали протокол, а її справу розглядав Іллічівський суд, назву якого чомусь досі не декомунізували.

Популярне

Схожі статті

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці?