facebook

“Любов варта всього”: Сергій Жадан влаштував обійми з дівчиною, набагато молодшою за Христину Соловій

У п'ятницю Сергій Жадан відзначив півстолітній ювілей. До цієї важливої дати відомий письменник та музикант підійшов з вагомими творчими досягненнями. І не тільки.

Гурт “Жадан і Собаки” у день народження лідера випустили альбом “Злий”, куди увійшло 8 композицій. На обкладинці ювіляр зображений разом із Соломією Бобровською. Народна депутатка від партії “Голос” ллє з алюмінієвого бідончика воду на руки співаку.

Сергій Жадан відзначив 50-річчя новим альбомом та фотосесією

Чутки про роман між артистом та політикинею гуляють мережею вже давно, бо час від часу з’являються спільні світлини. Та серед пісень фани помітили присвяту колишній Жадана Христині Соловій.

Сергій Жадан відзначив 50-річчя новим альбомом та фотосесією

Мова про трек “Вона сама сюди прийшла”. Напевно, це відповідь чоловіка на композицію Христини “Камертон”, адже вона зняла у кліпі чоловіка, дуже схожого на колишнього Сергія. У відео спочатку була у прикрасі, в яку вбиралася у спільному з Жаданом кліпі “Серце”, та по ходу сюжету замінила її на іншу.

Схоже, Жадану теж болить минуле. Оскільки він вдався до фотосету з дівчиною, як дві краплі води схожою на Соловій, щоправда, дещо молодшою. Знімки вийшли доволі романтичними.

Сергій Жадан відзначив 50-річчя новим альбомом та фотосесією

Хоча, в принципі, це звичайне рекламне знімання. Жадан пропонує прихильникам придбати сталеві прикраси – ланцюжки та обручки – на яких вигравіювані рядки з його пісень. Тож тепер відома фраза митця викарбувана у металі:

“Любов варта всього”.

Здалеку здається, що Сергій сфотографований разом із Христиною. Та лише коли придивишся уважніше, стає зрозуміло, що модель зовсім інша, хоча й дуже схожа. Тож у 50-річному віці ювіляр почуває себе сповнений сил та бажання творити. Як слушно зауважив хтось із шанувальників метра:

“4 роки без Кобзона і 50 з Жаданом. Вітаю!”

Популярне

Схожі статті

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці?