facebook

Ірина Білик висловилася про 30-річну Христину Соловій, яка більше не працює з Вакарчуком: “Дратувалася дуже”

Відома українська співачка Ірина Білик висловилась про своє ставлення до популярної молодої співачки. Вона порівняла себе зі своєю зірковою колегою.

Ірина Білик, відома українська співачка, поспілкувалась з журналістами шоу “Ближче до зірок”. У ході розмови знаменитість зізналась, як насправді ставиться до своєї молодшої колеги Христини Соловій. Нещодавно зіркові колеги випустили на одній сцені.

Після концерту Христина Соловій зізналась, що її мрія виповнилась і зазначила, що вважає Ірина Білик давно стала для неї іконою. А ось кумир молодої української співачки також висловилась про своє ставлення до колишньої підопічної Святослава Вакарчука.

Білик висловилась про Соловій

Ірина Білик зізналась, що вважає Христину Соловій своєю найкращою ученицею. Крім того, артистка зазначила, що співачка їй імпонує, адже вона бачить схожість між нею і собою. За словами Білик, Соловій дуже часто критикують. Коли сама зірка починала кар’єру, перебувала у такій самій ситуації.

Українська співачка Ірина Білик чесно зізналась, що насправді думає про Христину Соловій
Українська співачка Ірина Білик чесно зізналась, що насправді думає про Христину Соловій

Ірина Білик пригадала, що її життя багато років тому була дуже яскравою, але медіа та шанувальники не втомлювались додавати цікавих, втім нереальних подробиць. Артистка пригадала, що її це дуже дратувало, а ось реакція Христини Соловій радує знаменитість.

Українська співачка Ірина Білик чесно зізналась, що насправді думає про Христину Соловій
Українська співачка Ірина Білик чесно зізналась, що насправді думає про Христину Соловій

Крім того, відома українська співачка висловилась про те, що відбувається між нею та її колишнім бойфрендом Дмитром Коляденком. За словами артистки, вона більш як 6 місяців не хотіла його знати і навіть не спілкувалась із ним. Проте, після пів року мовчання знаменитість наважилась зробити крок назустріч і помирилась із хореографом. Зробила вона це заради спільного концерту.

Популярне

Схожі статті

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.