facebook

Їм 20, 26 і 37: Ігор Кондратюк розповів про своїх дітей, собак замість онуків і розлучення старшого сина

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк розповів про своє особисте життя – дітей, а також про те, чи хоче він онуків. У новому інтерв'ю знаменитість розставив всі крапки над "і".

Ігор Кондратюк, відомий український продюсер, ніколи не любив афішувати подробиці особистого життя та своєї сім’ї. Так, протягом усього життя знаменитість приховував, як живуть його діти та дружина, але час від часу він таки ділився деталями.

Так, наприклад, у нещодавньому інтерв’ю для шоу “Неймовірна правда про зірок” на СТБ відомий український продюсер Ігор Кондратюк зізнався, як живуть його діти та чи є у нього онуки. Крім того, розповів він і про стосунки з дружиною – пара знайшла власний секрет ідеальних стосунків.

Ігор Кондратюк розповів про своїх дітей

Відомий продюсер розповів журналістам, що його найстарший син розірвав стосунки зі своєю дружиною вже після початку повномасштабної війни. За час стосунків зі своєю дружиною нащадок Ігоря Кондратюка не встиг стати батьком. Ігор Кондратюк розповів про вік дітей. У нього є 20-річна донька, 26-річний Даня та 37-річний Сергій.

У новому інтерв'ю відомий український продюсер Ігор Кондратюк розповів про свою родину
У новому інтерв’ю відомий український продюсер Ігор Кондратюк розповів про свою родину

Розповів відомий український продюсер і про те, як вони з дружиною ставляться до відсутності онуків у родині. Ігор Кондратюк натякнув, що вони з дружиною дійсно хочуть стати бабусею та дідусем, але вже встигли змиритись із тим фактом, що від них нічого не залежить.

Ігор Кондратюк розповів журналістам і про свої стосунки з дружиною. Вони перебувають у шлюбі більш як 30 років, проте і досі кохають одне одного та залишаються міцною родиною. Знаменитість назвав річ, яка йому в цьому допомогла.

У новому інтерв'ю відомий український продюсер Ігор Кондратюк розповів про свою родину
У новому інтерв’ю відомий український продюсер Ігор Кондратюк розповів про свою родину

За словами знаменитості, все, що потрібно для щасливих і довгих стосунків між закоханими – це взаємоповага, терпіння та любов. Відомий український продюсер впевнений, що цих трьох пунктів вистачає для того, аби побудувати родину на довгі роки.

Популярне

Схожі статті

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.