facebook

“Все віддавав, віддаю і буду віддавати”: 51-річний Винник зізнався, як витрачає зароблені в Німеччині гроші

Український співак Олег Винник відповів на всі чутки про своє життя. Зокрема, знаменитість зізнався, куди та на кого витрачає зароблені за кордоном гроші.

Один із найвідоміших українських співаків Олег Винник нещодавно висловився про своє життя. Останнім часом про артиста вирує багато чуток, але в студії телеканалу “1+1” знаменитість висловився про ті скандали, які впали на його голову.

Винник розповів, куди витрачає гроші

Так, у нещодавньому випуску ток-шоу “Говорить вся країна” знаменитий український співак розповів про те, чому його так довго не було в українському інфопросторі. За словами артиста, він не розуміє слів і питань про його повернення, адже він вважає, що нікуди не тікав.

Відомий співак Олег Винник зізнався, куди витрачає зароблені за кордоном у Німеччині гроші
Відомий співак Олег Винник зізнався, куди витрачає зароблені за кордоном у Німеччині гроші

Олег Винник зазначив – така поведінка зовсім не відповідає його стилю. Крім того, знаменитість зазначив, що продовжує робити свою справу. Артист подякував своїм фанатам за те, що вони продовжували відвідувати його концерти, завдяки чому він міг заробляти гроші.

Олег Винник додав, що він ніколи не витрачав зароблені на концертах у Німеччині та інших країнах Європи кошті. Знаменитість пояснив: заробляти на війні не для нього, а тому він займається благодійністю та волонтерством на ці гроші.

“Все віддавав, віддаю і буду віддавати далі”, – доповнив артист.

Відомий співак Олег Винник зізнався, куди витрачає зароблені за кордоном у Німеччині гроші
Відомий співак Олег Винник зізнався, куди витрачає зароблені за кордоном у Німеччині гроші

Заговорив знаменитість і про те, як ставиться до людей, які складають про нього чутки. Олег Винник зауважив, що кожному потрібно думати тільки про власне життя. На думку артиста, не вдасться дістати свого щастя, намагаючись висміяти інших. Винник зауважив, що бажає всього того ж, що йому бажають його фанати і недоброзичливці.

Популярне

Схожі статті

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.