facebook

Кароль мутила з Лободою, а Брежнєва – з Сєдоковою: сенсаційне повідомлення зробив відомий телеведучий

Здається, Євгена Фешака у шоу #ністиданісовісті на Люкс ФМ цього разу занесло занадто далеко. Ведучий дійшов висновку, що між зірковими дівчатами є дещо більше, аніж просто жіноча дружба.

Свої висновки щодо нетрадиційної орієнтації Тіни Кароль чоловік зробив, переглянувши сторіз співачки в Інстаграмі. Тоді на запитання фоловерів, чи подобаються їй дівчата, артистка відповіла, що не бачить різниці між чоловіками та жінками й ладна закохатися в особистість.

Фешак почав фантазувати, як Тіна після перемоги вийде на червоний хідник під ручку з коханою. Коли в студії пригадали плітки про мутки Лободи з Нателою Крапівіною, то мова зайшла ще й за кліп, де Світлана дуже фривольно себе поводила з Надією Грановською (нині Мейхер).

У шоу обговорили стосунки між зірковими дівчатами: Тіна Кароль

Артур Адамов чомусь дійшов несподіваного висновку, що колись давно в Лободи були стосунки з Кароль, та коли одна зі співачок вирішила їхати до москви, інша образилася й наказала більше не повертатися. Коли в студії його підняли на сміх, ведучий заявив:

“Вона досі його ревнує, я вам отвєчаю”.

Далі мова зайшла про гурт “ВІА Гра”. Мовляв, ходили чутки, що дівчата проявляють цікавість одна до одної, зокрема, Віра Брежнєва мала стосунки з Анею Седоковою. Фешак пояснив, що дівчат після концерту зачиняли в одному готельному номері, тож їм не залишалося нічого іншого, як грати у “ножиці”.

У шоу обговорили стосунки між зірковими дівчатами: Світлана Лобода

“Дружба” Тіни Кароль та Світлани Лободи почалася ще з мюзиклу “Екватор”. Та не можна сказати, що вони були у захваті одна від одної. Ще в далекому 2012 році Свєта скаржилася Каті Осадчій у рамках “Світського життя” на “наклепників” і навела приклад колежанки Тіни.

У шоу обговорили стосунки між зірковими дівчатами: Віра Брежнєва

Кароль у відповідь назвала Лободу “злою та агресивною”, а її слова “жіночою тупістю та невихованістю”. Сама ж підколола подружку у 2017-му на “Голосі країни”, сказавши одній з учасниць, що та виконала пісню “40 градусів” краще за оригінал.

У шоу обговорили стосунки між зірковими дівчатами: Анна Седокова

У Брежнєвої та Седокової начебто були непогані відносини. У 2014-му Віра навіть рекламувала одяг колеги по гурту. Та вже у 2020 році Аня наголошувала, що не спілкується ні з ким із “віагрянок”, бо вони оголосили одна одній “холодну війну”.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.