facebook

Народилась у звичайній робочій сім’ї: ця дівчинка Таня стала справжньою зіркою української сцени – впізнали?

Подейкують, щоб пробитися в український шоу-бізнес потрібні або великі гроші, або хороші зв'язки. Втім, ця артистка довела, що маючи лише талант і бажання, можна стати зіркою №1 в Україні.

Тіна Кароль – одна з найвідоміших та найзатребуваніших артисток на українській сцені. Її вважають зіркою №1 в Україні. Та шлях Кароль на сцену був не простим. Співачка не мала ні багатих батьків, ні впливових знайомств, а лише талант та велике бажання стати артситкою.

Як Тетяна Ліберман стала Тіною Кароль

Від народження Тіну Кароль звали Тетяною. Дівчинка виросла в місті Івано-Франківськ, а після закінчення школи вона переїхала до Києва, де вступила в музичне училище імені Глієра.

Як змінювалась Тіна Кароль та її стиль від початку кар'єри до сьогоднішніх днів
Як виглядала Тіна Кароль до популярності

В ті часи Тіна грала у виставах в Київському театрі опери, але намагалася пробитися в шоу-бізнес. Молода співачка навіть брала участь у відомому в той час шоу “Караоке на Майдані”, де програла і отримала десяток яєць.

Втім, дівчина не опускала руки. Все змінилося у 2005 році, коли Кароль брала участь у фестивалі “Нова хвиля”. Саме тоді вона вигалада собі сценічний псевдонім Тіна Кароль. Варто відзначити, що пізніше вона офіційно змінила своє ім’я і тепер у паспорті вона не Таня, а Тіна.

На “Новій хвилі” Кароль зайняла друге місце, але отримала спеціальний приз від Алли Пугачової. Примадонна помітила молоду артистку і відразу відчула, що у неї є хист.

Тіна Кароль і Алла Пугачова

Так, Тіна Кароль отримала в приз 50 тисяч доларів, які витратила на розвиток своєї кар’єри. Тоді Тіна записала свою першу пісню, яка принесла їй популярність “Више облаков” і зняла приголомшливий кліп. Саме з цієї пісні все почалося. Співачку почали впізнавати, її пісні почали брати на радіостанції, а її ім’я почало звучати з “кожної праски”.

Як змінювалась Тіна Кароль та її стиль від початку кар'єри до сьогоднішніх днів
Як змінювалась Тіна Кароль та її стиль від початку кар’єри до сьогоднішніх днів

Вже через рік Кароль представляла Україну на пісенному конкурсі “Євробачення”, де посіла сьоме місце.

З кожним роком кар’єра співачки розвивалася, а сама Тіна експериментувала зі стилями та образами.

Популярне

Схожі статті

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.