facebook

“Тому що прийомна”: Оля Полякова вразила зізнанням про 12-річну доньку Алісу, яка 2 роки жила в інтернаті

12-річна донька Олі Полякової Аліса вразила публіку неочікуваною заявою. Тепер стало зрозуміло, чому дівчинка не схожа на свою зіркову маму і сестру.

Оля Полякова – двічі мама. Співачка має двох абсолютно різних доньок, які не схожі ні зовні, ні по характеру.

Так, старша донька Полякової Маша – її точна копія. Дівчина неймовірно схожа на свою маму зовні, а також перейняла від неї музичний талант. Маша завжди прагнула популярності і завжди любила, щоб на неї звертала увагу.

А ось молодша донька Полякової Аліса – зовсім інша. Дівчинка росте дуже вродливою, але вона зовсім не схожа на свою зіркову матір. Аліса з дитинства мала хлопчачий характер: любила лазити по деревам, бігати, гратися і зовсім не любила всі ці дівчачі штучки – сукні, бантики та інше.

Оля Полякова розсмішила публіку чудернацькими танцями з доньками на тлі ялинки
Як виглядають чоловік і доньки Полякової

Полякова час від часу показує свою 12-річну доньку в Інстаграм-блозі, але Аліса це страшенно не любить. Дівчинка в кадрі завжди похмура і просить її не знімати.

Так, нещодавно Оля Полякова у своєму Інстаграм-блозі опублікувала кумедне відео з Алісою. Вони пливли по річці на моторному човні.

Аліса, мене всі питають, чого ти така набундючена

, – каже Полякова у відео.

Прийомна тому що

, – відповідає Аліса матері.

12-річна донька Полякової Аліса заявила, що вона прийомна
12-річна донька Полякової Аліса заявила, що вона прийомна

До слова, 2 останні роки Аліса навчалася у Лондоні і жила в інтернаті, який був при цій школі. Для Британії така форма навчання з проживанням – звичне діло. Та навіть за два роки життя в Лондоні Аліса не адаптувалася. Весь цей час дівчинка благала маму забрати її додому, в Україну.

Співачка планувала, що її донька буде навчатися за кордоном до закінчення повномасштабної війни. Все ж Полякова не витримала і після закінчення навчального року забрала доньку назад в Україну. З першого вересня Аліса піде в школу, якій вчилася раніше в Києві.

Популярне

Схожі статті

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.