facebook

Григорій Решетнік заявив, що перед знайомством з батьками майбутньої дружини схуд на 3 кг: “Я так нервував”

Відомий український ведучий зводить закохані серця на шоу "Холостяк", але й сам має цікаве особисте життя. Зірка пригадав знайомство з батьками своєї тоді ще майбутньої дружини.

Мабуть, найвідповідальніший момент у стосунках між чоловіком і жінкою – знайомство з батьками. З нагоди такого особливого тижня на реаліті-шоу “Холостяк” Григорій Решетнік пригадав, як минуло знайомство з татом і мамою його тоді ще майбутньої дружини Христини.

Решетнік про знайомство з батьками дружини

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість пригадав, що знайомство з батьками у нього з коханою відбулось доволі швидко. Вже через 10 днів після першого побачення Решетніка вітала мама Христини, а згодом він побачив і батька.

Ведучий зізнався, що завжди був впевненим у собі та своїх намірах, але перед знайомством із рідними дівчини все одно сильно переймався. За спогадами Решетніка, він навіть схуд на декілька кілограмів, адже багато думав про подію і готувався до неї морально.

Григорій Решетнік пригадав, як переживав перед знайомством із батьками майбутньої дружини
Григорій Решетнік пригадав, як переживав перед знайомством із батьками майбутньої дружини

До зустрічі знаменитість підійшов серйозно – він моделював ймовірні запитання і думав про те, як буде на них відповідати. Крім того, Решетнік дізнався про інтереси батьків дружини, аби мати змогу підтримати з ними розмову. Не забув юнак і про подарунок для батька та квіти для мами.

За висновками знаменитості, знайомство з батьками пройде відмінно, тільки якщо людина щира та впевнена у власних намірах. Григорій Решетнік вважає, що завжди варто говорити правду і про власні переваги, і про недоліки – так успіх гарантований.

Григорій Решетнік пригадав, як переживав перед знайомством із батьками майбутньої дружини
Григорій Решетнік пригадав, як переживав перед знайомством із батьками майбутньої дружини

Розповів Григорій Решетнік і про те, як минуло знайомство Христини Решетнік із його батьками. За словами ведучого, він одразу сказав своїм батькам, що везе до них майбутню невістку. Знаменитість зізнався, що його рідні з теплом прийняли дівчину, адже по-іншому було неможливо.

Популярне

Схожі статті

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.