facebook

Притула через 9 років шлюбу зізнався, як час вплинув на його стосунки з донеччанкою: “Після довгих розлук”

Український волонтер і громадський діяч Сергій Притула розповів, як змінився за 9 років шлюбу з дружиною. Знаменитість визнав, що час не минув непоміченим.

Відомий український волонтер і громадський діяч Сергій Притула святкує важливу дату. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка повідомив про те, що його шлюбу з Катериною Сопельник вже 9 років.

За словами знаменитості, їхні стосунки змінились – і нічого дивного в цьому немає. Втім, змінились вони тільки в найкращу сторону. Сергій Притула набагато більше цінує свою обраницю та навіть мріє про те, аби знову одружитись із нею.

Як змінився шлюб Притули

Знаменитість ніжно звернувся до дружини, подякувавши їй за те, що вона залишається поруч, попри всі випробування, які їх спіткали. За словами Притули, у шлюбі важливо ділити не тільки щасливі миті, але й болючі, складні – так і відбувається в їхній родині.

Сергій Притула чесно розповів про те, як за 9 років змінився його шлюб із дружиною
Сергій Притула чесно розповів про те, як за 9 років змінився його шлюб із дружиною

Не зміг Притула не пригадати їхніх дітей – за них він подякував дружині окремо. За словами волонтера, їхні долоні разом із ніжними дотиками коханої допомагають йому подолати всі складнощі та виклики долі. Ведучий відчуває їх, навіть коли рідні дуже далеко.

Крім того, Сергій Притула заговорив і про те, як час впливає на стосунки з коханими. Зірка згоден, що він змінює все. Тепер його обійми з дружиною набагато міцніші, поцілунки солодші, а розмови довші та цінніші. Посприяли цьому і 9 років разом, і тривалі розлуки через війну.

Сергій Притула чесно розповів про те, як за 9 років змінився його шлюб із дружиною
Сергій Притула чесно розповів про те, як за 9 років змінився його шлюб із дружиною

За словами Сергія Притули, 9 років разом із коханою дружиною стали для нього найціннішими. Саме тому чоловік завжди радий озирнутись назад і пригадати все, через що вони разом пройшли.

Популярне

Схожі статті

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.