facebook

“На чужому коні доїхати до раю”: 51-річний Олег Винник видав ставлення до свого молодого “двійника” Андрія

Відомий український співак Олег Винник поїхав жити до Німеччини, але в Україні залишився його двійник. Що знаменитий артист думає про послідовника?

Олег Винник, відомий український співак, після початку повномасштабної війни переїхав жити до Німеччини. Там знаменитість займався власним здоров’ям, а тому мусив на час відкласти професійні справи. Проте, в Україні залишився його двійник.

Деякий час тому українці здивувались, коли на їхніх екранах почав з’являтись молодий послідовник Олега Винника. Андрій Кравченко, за спостереженнями публіки, копіював поведінку та навіть творчість свого зіркового колеги. Хоча сам співак це спростовує.

Винник про свого двійника

Нещодавно Кравченку вдалось зустрітись і переговорити з тим, із ким його порівнюють. У студії шоу “Говорить вся країна” завітав двійник Винника, а сам повелитель вовчиць доєднався до студії по відеозв’язку з Німеччини.

Український співак Олег Винник чесно зізнався, що думає про свого двійника Андрія Кравченка
Український співак Олег Винник чесно зізнався, що думає про свого двійника Андрія Кравченка

Олег Винник вперше відреагував на плітки про те, що його нішу намагаються зайняти. За словами артиста, не варто намагатись побудувати власне щастя та успіх на тому, що належить зовсім іншим людям. Знаменитість порадив юному колезі знайти власне амплуа й не намагатись “переманити” його шанувальників до свого табору.

“Будьте собою, знайдіть своє лице. І не намагайтеся на чужому коні доїхати до раю”, – зазначив Олег Винник.

Артист додав, що за роки своєї кар’єри бачив багато співаків, які намагались його копіювати. Саме тому зараз, зізнався Винник, у нього немає часу та бажання розглядати, хто на нього схожий.

Український співак Олег Винник чесно зізнався, що думає про свого двійника Андрія Кравченка
Український співак Олег Винник чесно зізнався, що думає про свого двійника Андрія Кравченка

До слова, у студії Андрій Кравченко запропонував своєму колезі зробити дует. Втім, Олег Винник заявив, що не хоче, а також порадив звернутись із такою пропозицією до Мадонни або Дженніфер Лопес, адже “у них більше грошей”. Ведучий шоу Олексій Суханов назвав таку поведінку Винника зверхньою та неповажною.

Популярне

Схожі статті

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.