facebook

Де ховається дитина? Дружина Володимира Остапчука ошелешила зізнанням про те, скільки набрала за вагітність

Дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука розповіла, скільки кілограмів набрала за вагітність. Зірка здивувала цією інформацією.

Дружина відомого українського телеведучого та шоумена Володимира Остапчука не втомлюється ділитись подробицями про те, як проходить її вагітність. Наразі Катерина Остапчук вже на 24-му тижні свого положення. На цей раз блогерка вирішила поговорити про те, яка в неї вага.

Скільки Полтавська набрала за вагітність

За зізнанням Катерини Полтавської на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, її вага сильно не збільшилась. Зірка зазначила, що на 24-му тижні вагітності має 55 із половиною кілограмів ваги. А до того, як завагітніла, блогерка важила 54 кілограми. Втім, знаменитість підозрює, що причиною появи додаткової ваги є набряки. Вона намагається з ними боротись за допомогою регулярних прогулянок на свіжому повітрі.

Дружина українського шоумена Остапчука зізналась, скільки кілограмів набрала за час вагітності
Дружина українського шоумена Остапчука зізналась, скільки кілограмів набрала за час вагітності

Варто нагадати і про те, що зіркове подружжя давно обрало ім’я для свого малюка. Вони довго не думали, а Катерина Полтавська на особистій Інстаграм-сторінці особливої інтриги не створювала. Зірка майже одразу сказала про те, як вони з чоловіком назвуть дитину та чи буде він поруч із нею на пологах.

Свого майбутнього сина українська блогерка та її зірковий чоловік хочуть назвати Тимофієм, а ось на пологах будуть присутні обидва батьки. За словами Полтавської, вона не хоче народжувати без Володимира Остапчука.

Дружина українського шоумена Остапчука зізналась, скільки кілограмів набрала за час вагітності
Дружина українського шоумена Остапчука зізналась, скільки кілограмів набрала за час вагітності

Розповідаючи про таке їхнє рішення провести спільні пологи, дружина шоумена зазначила, що він так само відповідальний за все, що відбувається. Зірка зауважила, що той, хто любить на санях кататись, має їх ще й возити.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.