facebook

Ці зірки здійняли фурор: Полякова розорила мільйонера, Матвєєва закохалася у молодшого на 20 років хлопця

Співачка Оля Полякова і телеведуча Надія Матвєєва вразили публіку своїми вчинками: одна розорила мільйонера, а інша – закохала в себе юнака, який їй годиться в сини.

Героїні нашої сьогоднішньої статті здійняли справжній фурор своїми життєвими пригодами.

Оля Полякова

Оля Полякова знаходиться у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським вже 20 років. Коли вона виходила заміж, Вадим був мільйонером і ні в чому не відмовляв своїй молодій дружині. Полякова пригадує, як в ті часи не знала ціну грошам: вона витрачала тисячі доларів на непотрібні покупки та брендові речі.

Відома українська співачка Оля Полякова поїхала відпочивати за кордон із подругою та без чоловіка
Як виглядає чоловік Олі Полякової

Також Полякова не приховує, що саме завдяки чоловіку стала відомою співачкою. Буряковський кілька років поспіль вкладав у дружину шалені кошти: оплачував пісні, зйомки кліпів та інше, аж поки Олі не вдалося пробитися на сцену і вже й самій щось заробляти.

Полякова неодноразово в інтерв’ю говорила, що розорила свого чоловіка і свій статус мільйонера він втратив. Так, протягом останніх 10 років саме Полякова по більшій мірі утримувала родину, адже її чоловік втратив власний бізнес.

Надія Матвєєва

Телеведуча Надія Матвєєва завжди ретельно приховувала своє особисте життя. Відомо, що жінка двічі розлучена та має дорослого сина. Та зараз ведуча “Все буде добре” частенько хизується своїми відносини з молодиком, який їй годиться в сини. Так, вже понад 2 років Надія перебуває у стосунках з чоловіком, який молодший від неї на 20 років.

Надія Матвєєва знаходиться у відносинах з молодиком

Сама Матвєєва зізнається, що довгий час подібні стосунки для неї були табу. Вона не допускала, що зможе мати стосунки з таким молодим чоловіком. Втім, жінка вирішила піддатися спокусі і не пошкодувала про це.

Як виглядає, та чим займається обранець Матвєєвої – невідомо. Жінка зазначає, що її чоловік не хоче бути публічним, тож просить не публікувати з ним спільних фото і не розповідати про нього в інтерв’ю.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.