facebook

Напередодні концерту в Палаці спорту секрет Клавдії Петрівни “розкрито”: не юна дівчина, а 39-річна акторка

Таємнича особа Klavdia Petrivna збирається 30 та 31 серпня дати концерти в Палаці спорту, розкривши свою особу. Та чекати до вечора не доведеться. Капелюшок артистки вже знято.

Ганна Саліванчук вирішила потролити весь той ажіотаж, що коїться довкола Klavdia Petrivna. Тому вбралася у червоний купальник, на руки натягнула довгі рукавички, а на ноги – блискучі панчохи.

Ганна Саліванчук розкрила особу Klavdia Petrivna

Головне – 39-річна акторка перебувала у крислатому капелюсі з великою кількістю сріблястої бахроми, який декому просто видався “абажуром”. Ганнуся почала вигинатися під хіт Клавдії Петрівни “Знайди мене”. А потім підняла червоний капелюшок, щоб усі могли побачити її обличчя, підписавши відео в Інсті:

“Ну, все, не маю сили вже мовчати й тягнути до 30 серпня”.

Вийшло дуже оригінально, але всі розуміють, що під капелюшком Клавдії Петрівни усе ж приховується інша особа. Є обґрунтовані підозри вважати, що це Соломія Опришко або Маша Кондратенко.

Ганна Саліванчук розкрила особу Klavdia Petrivna

Втім, сьогоднішній вечір має розкрити всі карти. Квитки на сольний концерт Klavdia Petrivna на 30 серпня розібрані всі до одного, а на 31-е ще є трішки вільних місць. Хоча якщо сьогодні відбудеться камінг-аут, то завтра інтриги вже не буде.

Та організатори концертів, напевно, придумали якусь фішку, щоб тримати градус зацікавленості особою співачки ще якомога довше. А поки можемо вдосталь помилуватися неземною красою Анни Саліванчук.

Ганна Саліванчук розкрила особу Klavdia Petrivna

До речі, її перфоменс припав до душі багатьом знаменитостям, серед яких Ілона Гвоздьова, Ірина Сопонару, Наталка Денисенко, Тоня Хижняк. Тож і без прикиду Клавдії Петрівни Саліванчук отримала купу компліментів:

“Вау! Красунечка талановита і чарівна”.

“Аню, ну, яка ж ти гаряча!”

“Ух-х-х яка! Аня – вогонь!”

“Ну, це просто WOW SEXY GIRL!”

“Боже, що коїться! Справжня пожежа”.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.