facebook

У стосунках із давнім знайомим: “колишня” Ярославського з “МастерШеф” Ліза Глінська вперше показала обранця

Ліза Глінська показала свого чоловіка, з яким вона одружилась лише недавно, але знає усе життя. Кохання пари тягнеться ще із студентського життя, але лише зараз вони можуть бути разом.

Переможниця другого сезону Мастер Шеф Ліза Глінська перебуває у стосунках із чоловіком-кондитером, вона одружилась в 2022 році, невдовзі після початку повномасштабного вторгнення. Пара не побоялась у складний час зробити такий важливий крок у своїх стосунках.

Кохані зіграли не гучне весілля, скромне та у колі рідних у столиці України наприкінці весни. Ліза тоді прокоментувала цей важливий день такими словами:

“Ми це зробили, незважаючи на дощ та війну. Ми все встигли і почалася сирена”.

Ліза Глінська показала свого обранця-кондитера
Ліза Глінська показала свого обранця-кондитера

У тяжку реальність весілля грають під час тривоги із звуком сирени. Пара була одягнута в цей день у вишукані українські наряди – вони обрали національний одяг на заміну класичним костюмам на весіллі. У жінки була сукня вишиванка блакитного кольору та жовто-блакитний віночок, а чоловік обрав для себе білу сорочку-вишиванку.

Для жінки це вже не перше кохання та й не перший шлюб. Роками тому вона вже мала щасливі стосунки, в яких вони разом очікували на появу немовля. Але через помилку лікарів, у жінки народився мертвий малюк. Після цієї ситуації, Ліза довгий час приходила до тями та не могла пережити цю трагедію. Тому стосунки із чоловіком в неї закінчились – 25-річна Глінська замкнулась у собі та більше не могла продовжувати стосунки із чоловіком.

Завдяки кулінарії жінка тепер почала нове життя та навіть чоловіка обрала для себе з цієї ж сфери – його професія кондитер. Він має сина від першого шлюбу, який половину часу живе із батьком, тому тепер Ліза стала мачухою.

Зі своїм коханим чоловіком Максимом Ліза знаймо вже 23 роки, з яких чотири роки прожили вже разом. Познайомилась майбутня пара в університеті ще на другому курсі. Деякий час молоді студенти спілкувались ночами по телефону. І тоді пара почала зустрічатися й проводити час разом.

Ліза Глінська показала свого обранця-кондитера
Ліза Глінська показала свого обранця-кондитера

Тоді хлопець засумнівався у вірності коханої та вирішив припинити відносини, що стало трагедією для Глінської. Дівчина планувала весілля та вже уявляла, як будуть виглядати їх діти, але пара розлучилася та довгий час не спілкувалась.

Потім Ліза та Максим декілька раз випадково зустрілись та через декілька років вирішили обмінятися все ж таки телефонами, аби вітати один одного зі святами та довгі роки спілкувались наче старі друзі.

Чоловік розлучився зі своєю дружиною після років шлюбу та на початку карантину Ліза почала активно спілкуватися із чоловіком та дали один одному другий шанс.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.