facebook

Скубуться й ганьбляться: Оля Полякова обурилась поведінкою землячки у Варшаві й не залишила її без відповіді

Оля Полякова, відома своїм яскравим темпераментом і прямотою, знову потрапила в цікаву ситуацію, яку просто не могла залишити без коментаря.

Цього разу пригоди співачки розгорнулися у Варшаві, де вона мало не спізнилася на потяг через звичайну польську пробку.

Так ось, уявіть собі: Варшава, затори, хвилини до відправлення поїзда, а Полякова, як звичайний смертний, встигає занервувати.

Ольга, як справжня королева епатажу, не стала просто сидіти в таксі, мріючи про тихе прибуття на вокзал. Її водійка вирішила взяти ініціативу у свої руки та пішла вперед, з надією знайти небайдужих людей, які могли б підвезти українську знаменитість на вокзал. І тут починається найцікавіше.

Оля Полякова розповіла про стосунки українців за кордоном. Скриншот фото з Мережі

У одній з машин до вокзалу їхала українка, яка одразу ж впізнала свою землячку. Здавалося б, шанс підвезти саму Олю Полякову мав би стати справжньою пригодою, яку можна потім розповідати всім друзям і родичам. Але ні, наша героїня виявилася абсолютно не в захваті від цієї ідеї й відмовилася підвезти зірку.

Обурилась

Полякова, як і слід було очікувати, не могла стримати своїх емоцій. Вона обурено прокоментувала цю ситуацію, назвавши українку “козою”.

Причому, Оля наголосила, що зовсім не ображається на те, що її не впізнали чи не захоплюються її творчістю. Вся справа в іншому: в настільки складні часи, коли українці повинні підтримувати одне одного, така поведінка здається Поляковій абсолютно неприйнятною.

Співачка з сумом зазначила, що в нинішніх умовах, коли кожна хвилина може бути вирішальною, таке ставлення особливо гостро відчувається. “Куди ділися наші славнозвісні гостинність і взаємодопомога?” — виникає риторичне запитання, коли в такий момент потрібна була не тільки швидкість, але й звичайна людяність.

Цей випадок лише додав Ользі ще одну тему для її неповторних коментарів, які вже давно стали її візитівкою. Можливо, ця історія стане новою піснею або ж анекдотом, але головне — вона знову змусила всіх нас замислитися над тим, що дійсно важливо в нашому житті.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.