facebook

Оля Цибульська відправила сина-копію Дзідзьо в 4 клас з пакетом: а що ви знаєте про модні тренди 2024?

Оля Цибульська відвела до школи свого сина. Нестор навчатиметься у 4 класі. Певно, для хлопчика 1 вересня не стало якимось великим святом. Про це свідчить зовнішній вигляд школярика.

Оля Цибульська виклала в Інстаграм-сторіз світлини свого сина Нестора. 9-річний хлопчик, схоже, не вважає День знань якимось особливим святом. Це видно з прикиду учня поряд з іншими однокласниками.

Нестор убраний у звичайну білу футболку, сірі подовжені шорти. На ногах босоніжки. На відміну від товаришів, які все необхідне склали у наплічники й повісили їх на спину, школярик, якого довгий час вважали нащадком артиста Дзідзьо, має червону сумочку, яку перекинув через плече.

Син Олі Цибульської пішов у 4 клас

А в руках тримає якусь сріблясту коробочку, ще й зелений пакет телепається. Неначе підліток не на перший урок зібрався, а в якусь подорож на природу. Можливо, пікнік запланували після шкільних урочистостей? То хлопчина й підготувався завчасно.

Коли діти скупчилися біля дверей, потроху проникаючи в будівлю школи, Нестор узагалі засумував і почав позіхати. Ой, нелегко буде учню в окулярах витримати рутинні шкільні будні!

Оля Цибульська у дитинстві

Натомість сама матуся розчулилася від споглядання сина-чотирикласника. Навіть виклала в мережу свою дитячу фотографію, проілюструвавши коротеньким віршем. Рядки не дуже співвідносяться зі шкільною тематикою, та, певно, для Цибульської мають якийсь дуже особистий та сакральний зміст.

Багато хто й досі звинувачує Олю у розпаді шлюбу Михайла Хоми зі Славією. Їхні запальні дуети, обійми та поцілуночки у будь-кого викликали б ревнощі. От Дзідзьо й розлучився.

Попри настійливі чутки, що Нестор має схожість з артистом-веселуном, який нині вже відмовився від цього іміджу, Цибульська сповістила, що одружена з Сергієм Грисюком. Мовляв, він і є татом її первістка. Та весільних світлин не пред’явила. Мовляв, вони просто розписалися й відразу відбули у весільну подорож.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.