facebook

100 кілометрів на човні: донька Олі Полякової Аліса здолала шлях до школи вплав та зустрілася з 7-класниками

Мрія молодшої доньки Олі Полякової врешті збулася. Аліса пішла у 7 клас рідної київської школи. Та щоб зустрітися з однокласниками, яких не бачила 2 роки поспіль, довелося здолати перепони.

Оля Полякова у своєму Інстаграм-акаунті сповістила, що відвезла Алісу до школи в Києві. Та оскільки мешкає родина за містом, до омріяної мети довелося здолати 100 км на катері. Відео, де мама й донька під поривами вітру пливуть по Дніпру вийшло доволі епічним. Оля Полякова похвалилася:

“Отака в нас путь. Аліска їде в школу в сьомий клас, у свою рідну школу”.

Дівчинка 2 роки поспіль вимагала від батьків, щоб її забрали з англійської школи, де їй страшенно не подобалося. Аліса скаржилася, що рідні здали її в інтернат і не згадують про існування дитини, неначе вона їм чужа.

Оля Полякова відвезла Алісу до школи на катері

Тож довелося піти назустріч рідній кровиночці. Влітку дівчинка приїхала до України на канікули й до Великобританії більше не повернулася. А у вересні пристала до навчання у своїй рідній київській школі.

Семикласники радо зустріли однолітку. Обличчя Аліси просто світилося від щастя, й посмішка не сходила з обличчя, коли обіймалася та розмовляла з ровесниками. Одна біда – щоб потрапити до навчального закладу, учениці довелося здолати 100 км водної перепони, оскільки мешкає родина у своєму 2-поверховому будинку у передмісті Києва.

Оля Полякова відвезла Алісу до школи на катері

Оля сповістила, що отак добиратися юнці доведеться щодня, бо в них немає житла в столиці. Але ж в Аліси є старша сестра Маша, якій дісталася столична квартира від бабусі. То хіба не зможе прихистити родичку на час навчання?

Оля Полякова відвезла Алісу до школи на катері

Тим часом сувора матуся нагадала 7-класниці, що вона обіцяла вчитися краще за всіх інших учнів. Раніше Аліса не любила ходити до школи, та після англійського навчального закладу прийшла на заняття у рідну альма-матер із задоволенням.

Сльози на її очах висохли, і вона радіє, що врешті спілкуватиметься з подругами кожного дня. Це відзначили й підписники Інсти відомої співачки:

“Перший раз бачу вашу Алісу такою щасливою!”

“Нарешті Аліса з усмішкою на обличчі”.

“Яка щаслива дитина, я рада за неї”.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.