facebook

“Мрію мінімум про трьох”: Катя Репяхова зізналася, що вже працює над другою вагітністю від Павліка

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зізналася, що мріє мати мінімум трьох дітей. Зараз блогерка готується до другої вагітності. Катя дуже відповідально підійшла до цього питання.

Четверта дружина Віктора Павліка Катя Репяхова планує мінімум тричі стати мамою. Про це дівчина зізналася у своєму Інстаграм-блозі. Зараз 30-річна Катя виховує 3-річного сина від Павліка і вже готується до другої вагітності.

Так, перед першою вагітністю Катя не робила детальне обстеження свого стану здоров’я. Та на цей раз дівчина хоче зробити все по-іншому. Катя звернулася в клініку репродуктології, де їй провели повне обстеження. Репяхова здала безліч аналізів і проконсультувалася з гінекологом, репродуктологом і генетиком. Більше того, Катя дізналася про процедуру заморозки яйцеклітини.

 Катя Репяхова зізналася, що вже працює над другою вагітністю від Павліка
Катя Репяхова зізналася, що вже працює над другою вагітністю від Павліка

До другої вагітності я підходжу тепер зовсім інакше: гінеколог, репродуктолог, генетик. До репродуктолога я прийшла на планове обстеження, а також мене цікавило питання кріоконсервації яйцеклітин

, – розповіла Катя у своєму Інстаграм-блозі.

Дівчина додала, що буде на зв’язку з лікарем-репродуктологом, аж поки не побачить омріяні 2 смужки.

Варто відзначити, що Репяхова не просто так вирішила звернутися в клініку репродуктології, а саме до генетика. Первісток Каті 3-річний Михасик має затримку мовленнєвого розвитку. До трьох років хлопчик зовсім не говорив, та зараз він каже вже свої перші звуки.

3-річному сину Віктора Павліка від Репяхової прописали ліки від шизофренії
3-річному син Павліка і Репяхової має затримку мовленнєвого розвитку

Репяхова приділяє розвитку сина дуже багато часу. Вони регулярно відвідують лікарів, а також Михасик щодня ходить на різноманітні розвиваючі заняття та у дитячий садок.

Нагадаємо, в нещодавньому інтерв’ю Катя Репяхова зізналася, що вже давно була готова до другої вагітності. Втім, її чоловік Віктор Павлік був не готовий знову ставати батьком і мав деякі страхи та опасіння. Схоже, молода дружина все ж вмовила Віктора Франковича на планування поповнення найближчим часом.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?