facebook

Спітніла і з кубиками пресу: 48-річна Марічка Падалко у топі й шортах підкреслила свої головні принади. Фото

Заняття бігом не минули дарма. Марічка Падалко у 48 років виглядає настільки спортивно, що не соромиться показатися на люди в коротенькому топі та шортиках.

Такий прес, як у Марічки Падалко, мріють мати навіть 20-річні юнки. А 48-річній жінці вдається викраяти час на регулярні пробіжки. Вона частенько бере участь у марафонах та різних інших спортивних заходах.

Нині мама трьох дітей та дружина захисника Єгора Соболєва взяла участь у благодійному бігозборі. Учасники не повинні були сплачувати внески. В їхню задачу входило регулярно бігати на якомога довші дистанції.

Марічка Падалко показала ідеальний прес та накачані ніжки

Щоб не просто збивати кросівки, а рухатися з користю, телеведуча запропонувала всім охочим до спорту зареєструватися на спеціальному сайті. За кожен набіганий кілометр “Укрнафта” нараховувала донати.

Пробігши 18 км вранці, Марічка була певна, що 180 гривень за це було перераховано на реабілітацію наших військових. Отак поступово гурт ентузіастів і набігав 1 мільйон гривень, отримуючи на рахунок 10 грн за кожний здоланий кілометр.

Подібна ініціатива неабияк надихнула Падалко до марафонських дистанцій. Вона й так завжди бігала, а тепер узагалі не зважала навіть на російські шахеди, аби тільки зробити добру справу.

Зранку підводилася й простувала на Труханів острів. Результат тренувань ми можемо побачити на фото. Марічка вбралася у короткий червоний спортивний топ та короткі чорні шорти.

Ведуча продемонструвала ідеальний прес із купою кубиків. Плечі й ніжки у знаменитості теж накачані. Виглядає спортсменка просто ідеально. Падалко сповістила, що збір урешті закрито, й подякувала всім бігунам, що долучилися до благодійної ініціативи.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.