facebook

“Чого не зробиш за відсутності світла!”: донька 3-го президента Віталіна Ющенко лазить додому через паркан

Українці за останні 2 роки навчилися пристосовуватися до будь-яких обставин. От і під час відключення світла, коли блокуються ворота, можна все-таки заїхати у двір. Віталіна Ющенко показала, як.

Старша донька 3-го президента Віктора Ющенка Віталіна втрапила в оказію. Під’їхала до свого будинку на автівці, а потрапити у двір немає можливості. Ключі від хвіртки забула прихопити, а автоматично відчинити ворота не змогла, оскільки якраз відімкнули світло.

Віталіна Ющенко лазить через паркан у свій двір

Та 44-річна жінка не стала бідкатися й рвати волосся на голові, а вирішила діяти рішуче. Віталіна зняла взуття й полізла на хвіртку, спираючись босими ногами об стовпчики обабіч. Добре, що жінка була в широкому одязі, який не сковував її рухів.

Віталіна Ющенко лазить через паркан у свій двір

За мить Віталіна вже опинилася у дворі. Ще трішки часу пішло, щоб упоратися з воротами й відчинити їх зсередини. Вуаля! Хазяйка знову взулася і сіла за кермо, щоб заїхати у двір. Отака молодчинка. На це повідомлення Інстаграм-блогерка отримала відповідь:

“О-о-о! Знайома ситуація”.

Віталіна Вікторівна сповістила підписникам свого Інстаграму ще одну новину, яка сталася наступного дня. Від неї уже не було настільки смішно. Коли почалася масована ракетна атака, будинок ходив ходуном.

Віталіна Ющенко показала наслідки прильоту

На щастя, вікна у їхньому будинку залишилися цілими, хоча в сусідів повилітало скло й вирвало хвіртку. Уламки побили двір, а з люстри попадали висульки. Ющенко сповістила, що з людей ніхто не постраждав, хоча страху натерпілися достатньо. Віталіна порадила:

“Не нехтуйте тривогами, спускайтеся при можливості у сховище”.

Жінка показала уламки, які знайшла у дворі. Підписники були вражені новиною, побажавши родині доньки президента берегти себе.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.