facebook

Навчатимуться на філологів та ІТшників: до вишів та коледжів поступили діти Падалко, Бронюка, Джеджули

Цьогоріч у вересні знаменитості провели дітлахів не лише до школи, але й до інших навчальних закладів столиці. Розберімося, хто і яку професію опановуватимете найближчими роками.

Марічка Падалко

Доньки телеведучої нині перебувають у Чехії, а 17-річний син Михайло поступив до Києво-Могилянської академії. Нащадок Єгора Соболєва вивчатиме робототехніку та комп’ютерно-інтегровані технології. Раніше Михасик захоплювався історією, та з початком повномасштабного вторгнення забув про гуманітарні науки, вирішивши опанувати корисну спеціальність.

Куди поступили на навчання діти знаменитостей

Віктор Бронюк

У лідера гурту “ТіК” у родині з’явилося відразу двоє студентів. Діти артиста не поїхали гризти граніт науки за кордон. 15-річна Єва, закінчивши 9 клас, вирішила поглиблено вивчати англійську мову у Вінницькому педагогічному коледжі. А її 13-річний брат Данило поступив до Подільського ліцею, щоб вивчати IT-технології.

Куди поступили на навчання діти знаменитостей

Олексій Гончаренко

Старший син народного депутата Олексій Олексійович пристав до навчання в Одеському університеті ім.Мечникова, ставши першокурсником. Новину татусь сповістив у своєму Інстаграмі. Дивує те, що торік у вересні Гончаренко хвалився, що Олексій-молодший вивчає менеджмент в Амстердамському Університеті.

Куди поступили на навчання діти знаменитостей

Які обставини спонукали молодика повернутися до України, татусь не сповістив. Можливо, молодик отримуватиме відразу дві освіти – в Україні та за кордоном, як це робить донька колеги Гончаренка по парламенту Олени Шуляк.

Андрій Джеджула

Не менш приголомшливою стала новина, що син шоумена та Санти Дімопулос Даніель пішов навчатися у Києві. Про це щасливий татусь сповістив в Інсті, надавши доказ – спільну світлину біля навчального закладу.

Куди поступили на навчання діти знаменитостей

На уточнення підписників, невже зірковий нащадок повернувся з-за кордону до України, Андрій відповів доволі абстрактно. Мовляв, хлопцю 15 років та вже виріс до 185 см. Натомість до привітань з новим навчальним роком приєдналася бабуся Даніеля Людмила Дімопулос. Матуся Санта навіть вподобайку під дописом не залишила.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.