facebook

18-річна донька Ольги Фреймут показала документи і розсекретила справжнє ім’я свого батька: не Ніл Мітчелл

18-річна донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл похизувалася отриманням водійського посвідчення в США і випадково засвітила своє ПІБ. Виявляється, дівчина по документах не Нілівна.

Злата Мітчелл – старша донька відомої українського телеведучої Ольги Фреймут. Вона є позашлюбною дитиною, а з батьком Злати Ольга майже не жила.

З батьком своєї майбутньої дитини Фреймут познайомилась ще в студентські роки. Тоді вона жила і навчалася у Лондоні, де і зустріла статного чоловіка набагато старшого за себе на ім’я Ніл Мітчелл. Їхні стосунки розвивалися дуже швидко і Ольга вже через кілька місяців дізналася про свою вагітність. Тоді закохані почали жити разом і Ніл почав показувати себе з поганої сторони. За словами Фреймут, він почав  емоційно з неї знущатися. Врешті, вагітна Ольга втекла від британця на Батьківщину, в Україну.

Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут
Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут Ніл Мітчелл

Злату телеведуча народила вже в Україні і дала дівчинці прізвище батька Мітчелл.

Та виявляється, в документах Злата Мітчелл зовсім не Нілівна. Так, на днях дівчина похизувалася своїм водійським посвідчення в Інстаграм-блозі. На документі можна розгледіти прізвище, ім’я та по-батькові дівчини. Виявляється, Злата записана як Робертівна.

Донька Ольги Фреймут Злата розсекретила ім'я власного батька, якого звати не Ніл
Донька Ольги Фреймут Злата розсекретила ім’я власного батька, якого звати не Ніл

Чому Ольга Фреймут саме так записала доньку не відомо, та телеведуча ніколи не приховувала батька своєї доньки. Ольга називає Ніла – помилкою своєї молодості та зізнається, що зараз вони не мають нічого спільного, крім доньки. Також Ольга не приховує, що чоловік не зміг налагодити близькі стосунки зі Златою. Вони спілкуються, але досить рідко.

Нагадаємо, Злата Мітчелл з 15 років живе в США. Туди дівчина переїхала після закінчення 9 класу української школи, де почала жити і навчатися у школі-інтернаті. У цьому році Злата закінчила навчання в американській школі. Куди вступила вчитися дівчина далі, наразі невідомо. Та Мітчелл продовжує жити в США.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.