facebook

Знайшов молоду дружину, аби навчати її української: Віктор Павлік публічно розкритикував кохану за мову

Відомий український артист звернувся до своєї дружини із зауваженням щодо її мови. Віктор Павлік пояснив Катерині Репяховій, як правильно говорити з підписниками.

Віктор Павлік, відомий український артист, став популярним далеко не тільки через свій талант. Так, особливий розголос його ім’я здобула після початку стосунків із майже вдвічі молодшою коханою. Зараз зіркова пара вже довела, що у них міцне кохання, але увага публіки не йде від закоханих.

Павлік зробив зауваження Репяховій

Так, наприклад, нещодавно прихильники звернули увагу на те, що відомий артист зробив зауваження своїй дружині. На своїй Інстаграм-сторінці Катерина Репяхова опублікувала скриншот, на якому було видно критику її обранця. Він звернув увагу на те, що дружина неправильно вітає підписників.

Віктор Павлік звернувся до своєї дружини Катерини Репяхової із зауваженням щодо її мови
Віктор Павлік звернувся до своєї дружини Катерини Репяхової із зауваженням щодо її мови

У відповідь на нову Інастаграм-історію Катерини Репяхової її чоловік порадив їй для різноманіття змінювати форму привітання з підписниками – казати не тільки “Добрий раночок”, але й “Добрий ранок”. Крім того, Віктор Павлік акцентував і на тому, що його дружина використовує взагалі неправильну форму вітання.

На доказ своїх слів відомий український артист додав знімок екрана з пошуковим запитом до Google про те, як правильно вітатись зранку. У відповідь на своє питання співак отримав відповідь – не “Добрий ранок”, а “Доброго ранку”.

Віктор Павлік звернувся до своєї дружини Катерини Репяхової із зауваженням щодо її мови
Віктор Павлік звернувся до своєї дружини Катерини Репяхової із зауваженням щодо її мови

Як з’ясувалось, блогерка Катерина Репяхова чудово ставиться до критики. Оскільки вона опублікувала розмову з чоловіком, а в описі погодилась із його зауваженнями, можна зробити простий висновок – зірка точно не образилась, а тільки була рада отримати конструктивну критику та передивитись свій підхід до роботи та мовлення.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?