facebook

Колишня дружина Остапчука відплясувала на весіллі так, що не могла себе стримувати: щастя молодим (ФОТО)

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк показала, як вона запалювала на весіллі у рожевій сукні. Поки її колишній чекає на поповнення, Горняк марно час не втрачає.

Христина Горняк – друга колишня дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука. Саме заради неї шоумен колись покинув свою першу дружину Олену Войченко, яка подарувала йому двох дітей. Та їхній шлюб був недовгим і не протримався навіть і двох років. Восени 2022 року вони розлучилися.

Горняк про другий шлюб з Остапчуком
Володимир Остапчук і Христина Горняк

Цікаво, що буквально відразу Остапчук представив публіці свою нову обраницю: молодшу на 16 років Катерину Полтавську. Вони вже після другої зустрічі почали жити разом, згодом одружилися, а зараз чекають на поповнення.

А ось особисте життя Горняк розвивається не так швидко, як у її екса. Жінка наразі не має другої половинки, та на весіллі вона нещодавно танцювала.

Так, у своєму Інстаграм-блозі Христина поділилася відео, на якому вона танцює у ресторані. Виявляється, дівчина прийшла з подругою на вечерю, а в сусідньому залі було чиєсь весілля. Горняк не упустила можливість потанцювати на чужому святі.

Колишня дружина Остапчука відгуляла весілля в ресторані
Колишня дружина Остапчука відгуляла весілля в ресторані

Весілля за шторкою. Ледве стрималась, щоб не увірватись

, – поділилася Христина.

Нагадаємо, Володимир Остапчук і Христина Горняк після розлучення досі не розділили спільно нажите майно. Так, у шлюбі вони придбали заміський будинок, в якому Остапчук вже встиг приписати свою нову дружину.

Горняк зізнається, що Остапчук не виходить з нею на зв’язок і не хоче розділити будинок мирно. Христина планує подавати позов до суду на розділення майна з ексом. А ось сам Остапчук продовжує робити ремонт у будинку і облаштовувати його під себе та свою молоду дружину Катерину Полтавську. Чоловік вважає, що нерухомість повністю належить йому.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.