facebook

“Не може вона так співати”: викладачі Klavdia Petrivna з коледжу розкрили секрет, про який продюсери мовчали

У коледжі, де колись навчалась популярна артистка Klavdia Petrivna, розповіли про момент, коли дізнались її особистість. Викладачі пояснили, чому погодились мовчати.

Відома українська співачка Соломія Опришко більш як рік виступала на сцені та випускала пісні анонімно. Зірка стала справжнім відкриттям для української сцени, а шанувальники тільки нещодавно дізнались про те, хто ж вона насправді – Klavdia Petrivna.

Чому у коледжі мовчали про Klavdia Petrivna

Після того, як знаменитість розкрила свою особистість, журналісти видання “Суспільне” вирушили на маленьку батьківщину зірки. Вона народилась у селі Гірне, що на Львівщині. Освіту зірка здобувала у Дрогобицькому музичному коледжі.

Викладачі з коледжу, де навчалась співачка Klavdia Petrivna, пояснили причину, чому так вирішили
Викладачі з коледжу, де навчалась співачка Klavdia Petrivna, пояснили причину, чому так вирішили

У ході розмови з викладачами журналістам вдалось з’ясувати чимало цікавого – не тільки від учителів з коледжу, але й від мешканців села. Так, наприклад, Марія Орел, з якою Соломія Опришко росла в Гірному, розповіла, що співачка з дитинства відрізнялась добротою та щирістю.

Колишня класна керівниця знаменитості Любов Мись розповіла, що ніхто спершу не міг повірити в те, що Соломія – це і є Klavdia Petrivna. На думку знайомих та однокласників дівчини, вона не могла так красиво співати. Втім, вчителька завжди була впевнена у таланті своєї учениці.

“Хтось там казав, що не може вона так співати… А я кажу: ви не чули, як вона співає в електричці”, – пригадала колишня вчителька зірки про їхні класні поїздки на екскурсії до гір.

Викладачі з коледжу, де навчалась співачка Klavdia Petrivna, пояснили причину, чому так вирішили
Викладачі з коледжу, де навчалась співачка Klavdia Petrivna, пояснили причину, чому так вирішили

А ось Юрій Чумак, керівник коледжу, в якому завершила навчання знаменитість, зізнався, чому погодився тримати в секреті особистість Соломії Опришко. За словами педагога, коли йому подзвонили продюсери, він вперше усвідомив, що мова йде саме про його ученицю. Чумак погодився витримати інтригу, аби дівчина мала змогу спокійно завершити навчання.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.