facebook

Обрізала волосся так коротко, як ніколи раніше: Лідія Таран “бахнула” каре і вийшла в люди без укладки

За 2,5 роки, що Лідія Таран провела у Франції, ведуча 1+1 потроху набирає закордонного лоску. Обрізала довге волосся, вдягнула окуляри. Та прихильники хочуть бачити строгу Ліду, яка сповіщала новини.

46-річну Лідію Таран неможливо впізнати. Ще 2,5 роки тому ми щодня бачили ведучу в студії 1+1, милуючись її стрункістю, серйозністю й навіть суворістю. А нині це вже розважлива французька дама середніх літ.

Вона весело посміхається, обнімаючись із донькою Василиною просто посеред вулиці у Парижі. Та що це? Від довгого волосся Лідії не залишилося й сліду! Таран підстриглася, але укладку, як раніше у студії телеканалу, не зробила.

Як виглядає Лідія Таран та її донька Василина

Тож давно нефарбовані кінчики волосся закрутилися, як їм заманеться врізнобіч. Але сама жінка у великих окулярах на це не зважає. Вона поділилася проблемами, які очікують на її з Андрієм Доманським доньку:

“Українські діти – кіборги освіти. Тримають подвійне навантаження”.

Виявляється, 16-річна Василина записалася в українську школу онлайн. Тепер же має вистояти довгу чергу в ліцеї, де вивчатиме предмети французькою мовою. Як і всі підлітки, донька виявилася не дуже сентиментальною:

“Ну, все, мам, іди звідси вже! Не дала навіть сльозу пустити”.

Ось такі вони закордонні проблеми в українців. Таран назвала молоде покоління “кіборгами освіти”. Мовляв, це буде “найкрутіше, найрозумніше і найпатріотичніше покоління”.

Першою на пост подруги відгукнулася Марічка Падалко, з якою Лідія ще зовсім недавно прогулювалася київським Подолом. 17-річний син телеведучої з 1 вересня розпочав навчання у Києво-Могилянській академії, тож матусині почуття Таран їй зрозумілі, як нікому:

“Вася, хай все легко дається!”

Справжніми кіборгами підписники Інстаграм-акаунту Лідії Таран вважають дітей, які залишилися в Україні, та змушені ходити до школи чи університету під постійними обстрілами. Такі відзначили:

“Вчитись у мирній Європі багато відваги не потрібно!”

Інші підсумували, воліючи загального примирення:

“Хай все вдасться всім нашим дітям!”

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.