facebook

37-річна дружина повністю забута: Остап Ступка влаштував “ігри” на воді з 22-річною пасією-театралкою

Остап Ступка вже 4 рази ставав на весільний рушник, щоразу обираючи собі набагато молодшу обраницю. Схоже, 37-річна Дар'я більше не влаштовує ловеласа, і він упадає за 22-річною юнкою.

22-річна театрознавиця Маргарита Ткач виклала в мережу декілька дуже промовистих світлин, на яких бавиться на воді з 57-річним Остапом Ступкою. Дівчина нічого не сповістила про мету фотосету, тому відвідувачі її Інстаграму почали будувати власні здогадки.

Можливо, актор з юнкою просто знімаються разом у фільмі, а оприлюднили лише кадри зі знімань? Та оскільки подібної інформації від знаменитостей не надходило, широкий загал вирішив: доля 9-річного шлюбу Ступки з Дар’єю приречена.

57-річний Остап Ступка влаштував відверту фотосесію не з дружиною Дар’єю, а з 22-річною театрознавицею Маргаритою Ткач

Одружений актор поводився з 22-річною напарницею у водоймі дуже розкуто. Остап із Ритою хоч і не роздягалися, але ж білі сорочки у воді відразу намокли й практично не приховували дівочих принад.

До того ж голубки не лише бризкалися водою здалеку. Зовсім ні! Вони міцно притискалися один до одного. Ступка то шепотів щось ніжне на вушко дівчині, то прилинув головою до її перлів, то посадив Маргариту собі на коліна, ніжно поглядаючи в очі.

Ще зовсім недавно Остап Богданович бідкався журналістам, що не зіграв із Дар’єю великого весілля й не звозив її у подорож, щоб відзначити медовий місяць. Клявся-божився, що виправиться.

А тепер ніжно позирає в очі дівчині, яка на 15 років молодша за його нинішню дружину. Коли Остап із Дар’єю почали зустрічатися, шанувальниці артиста було 25 років. Тепер вона, певно, вже видається знаменитому чоловіку застарою. От і вирішив розважитися з юною кралею.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.