facebook

Їхня зірка швидко запалала, але ще швидше згасла: куди поділись Арестович, Спартак Суббота та Віталій Кім?

Колись про них говорили всі, їхні імена були на перших рядках всеукраїнських видань, але тепер про них забули. Чому та чим займаються зірки зараз?

На початку повномасштабної війни їхні імена лунали на кожному кроці. Вони стали підтримкою та натхненням для багатьох українців, але одна помилка перекреслила все. Де зараз ті, про кого знають усі?

Де зараз Спартак Суббота

Спартак Суббота видавав себе за того, ким не був
Спартак Суббота видавав себе за того, ким не був

Не так давно мережу сколихнула новина про те, що скандальний психолог без диплома виїхав за межі України. За словами зіркового пліткаря Беспалова, Спартак Суббота оселився в Іспанії разом із дружиною та почав процес отримання статусу біженця.

Хоча сама зіркова пара свій виїзд не коментувала, на особистій сторінці дружини Спартака в Інстаграмі є натяки на те, що вони таки й правда знаходяться у Барселоні. Єлизавета публікувала світлини біля соборів та інших пам’ятних місць Іспанії.

Чим зараз займається Арестович

Арестович сам написав заяву про відставку з посади радника ОП
Арестович сам написав заяву про відставку з посади радника ОП

Остання новина про місцеперебування колишнього радника Офісу Президента датується початком лютого цього року. Тоді стало відомо про те, що він виїхав за межі України на польському кордоні. Тоді, за повідомленнями ЗМІ, підставою для цього стало розпорядження ГУР. Нині Арестович може жити у Нью-Йорку.

До слова, Арестович звільнився з ОП після свого коментаря про потрапляння у багатоквартирний будинок у Дніпрі. Після цього екс-радник продовжив свою блогерську діяльність.

Куди зник Віталій Кім

Український політик продовжує займатись посадовими обов'язками
Український політик продовжує займатись посадовими обов’язками

А ось відомий український політик Віталій Кім – єдиний, хто не був замішаний у скандалі. Знаменитість нині обіймає посаду очільника Миколаївської обласної адміністрації. Він не покидає місця своєї роботи, хоча й знаходитись там часом не дуже безпечно.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.