facebook

Їм до міста 100 км, а донька щодня добирається човном: якість життя Полякової значно змінилась

Відома українська співачка, як виявилось, живе далеко за межами столиці. Кожного дня її молодша донька їздить на навчання на човні. Зірка розповіла, чому так.

Оля Полякова, відома українська співачка, нещодавно показала дорогу своєї молодшої доньки Аліси до школи. Зірка зізналась, що дівчинка дуже рада повернутись у рідні стіни свого навчального закладу, адже останні роки війни вона перебувала за кордоном.

Полякова живе за 100 км від Києва

Втім, дорога до навчання в Аліси Полякової не найпростіша. Зіркова матуся записала відео, як вони дістаються пункту призначення. За словами артистки, кожного дня вона з донькою змушена долати 100 кілометрів, аби дістатись до школи, де навчається її донька.

Оля Полякова пояснила, чому її молодша донька кожного дня їздить 100 км на навчання у Києві
Оля Полякова пояснила, чому її молодша донька кожного дня їздить 100 км на навчання у Києві

Все це не просто так. Знаменита артистка у новому відео, опублікованому на своїй Інстаграм-сторінці, пояснила, що наразі вони з родиною живуть далеко за межами столиці. Втім, її донька вирішила не переводитись до іншого навчального закладу, а тому змушена “кататись” на човні, аби доїхати та мати змогу здобувати освіту. Зіркова мама зазначила, що такі подорожі в них стали частою традицією.

Нагадаємо, що у Києві знаменитості немає де жити не просто так. Річ у тім, що в українській столиці артистці належить квартира, яка знаходиться в урядовому кварталі. У зв’язку з повномасштабною війною вона не може туди потрапити.

Оля Полякова пояснила, чому її молодша донька кожного дня їздить 100 км на навчання у Києві
Оля Полякова пояснила, чому її молодша донька кожного дня їздить 100 км на навчання у Києві

Крім того, у квартирі знаменитості не залишилось ані стін, ані стелі – все було зруйновано за майже три роки. Разом із чоловіком Оля Полякова живе у заміському будинку, а ось їхня донька Аліса навчається у Києві, тому має щодня витрачати чимало часу на дорогу.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.