facebook

“В одній школі, але в різних класах”: Тімур Мірошниченко з дружиною вирішили розвести донечок по окремо

Дружина ведучого Тімура Мірошниченка Інна приголомшила новиною: подружжя відправило рідну та названу доньку до однієї школи, але навчатися дівчатка будуть в різних 1 класах.

Цієї весни родина Тімура та Інни Мірошниченків поповнилася ще однією дитиною. До двох рідних дітей та названого сина Марселя доєдналася ще й 8-річна Ангеліна. Рідній доньці Мії 6, а названій Ангеліні – вже минуло 8 рочків.

Але 1 вересня обидві дівчинки пішли до першого класу. Батьки записали сестричок до однієї школи. Але навчатимуться вони в різних класах. Інна пояснила, що Мія відвідувала прескул і ще в лютому потрапила до класу “А”.

Донечки Мірошниченків навчатимуться у різних класах

Для Ангеліни Тімур та Інна забронювали місце лише у червні, коли вже набирали 1-Б клас. У класі Мії 15 учнів, а в Ангеліниному всього 7, тому вчителю з ментором буде легше знайти індивідуальний підхід до дитини.

А дівчинка, як відомо, всі 8 років життя провела серед дітей з різного ступеня психологічними травмами. Тож потребує особливої психологічної адаптації до школи та однокласників.

Донечки Мірошниченків навчатимуться у різних класах

Матуся Інна переживає також за те, що дівчатка ще не вибудували між собою стосунків, які зазвичай бувають між рідними сестрами. Тож аби вони врешті полюбили одна одну, зовсім не обов’язково сидіти за однією партою. Буде достатньо однієї школи.

Інша проблема – вік Ангеліни. Їй невдовзі мине 9 років, а вона йде лише у 1 клас. Берегиня родини Мірошниченків назвала це “авантюрою, викликом, перемогою та проявом віри одночасно”.

Жінка, яка взяла на себе сміливість долучити до двох рідних дітей ще й двох названих, попросила більше не розпитувати її та чоловіка про це, бо існує “ряд психологічних моментів і ризиків”.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.