facebook

Аліна Паш у Лос-Анджелесі перетворилася на відьму: літає на заправку на мітлі, випустила на волю свого звіра

Після скандалу з "Євробаченням 2022" Аліна Паш надовго зникла з радарів шанувальників. Та згодом вигулькнула в Лос-Анджелесі, де непогано себе почуває і навіть записує нові треки.

Alina Pash і раніше була доволі неординарною особистістю з дивними композиціями та чудернацькими костюмами у кліпах, а тепер і взагалі вирішила “випустити на волю свого звіра”.

Тож коли відмовилася представляти Україну на “Євробаченні” й перестала з’являтися на широкий загал, шоубіз дещо втратив в епатажі. Та Аліна й не думала зав’язувати з музичними вправами.

Де нині мешкає Аліна Паш та чим займається

Просто робить це нині в далекому Лос-Анджелесі. 31-річна артистка випустила кліп на англомовну композицію Bad Witch. Паш назвала цю відьомську вакханалію “особистим феміністичним маніфестом”.

Де нині мешкає Аліна Паш та чим займається

Зробити композицію, де Аліна літає на мітлі разом із подружками, заправляється на заправці й відбирає людські серця, артистка вирішила, переглянувши ретро-серіал “Всі жінки – відьми”. Грим учасниць знімань і справді вражає.

Де нині мешкає Аліна Паш та чим займається

Аліна стверджує, що їй набридло бути “хорошою дівчинкою”. Вона виступає за свободу сприйняття всіх куточків людської душі, навіть найпотаємніших. Зірка закликала однодумців:

“Давайте прославляти наші повноцінні “я” у всіх їхніх проявах!”

І все це українка коїть у місті Янголів, називаючи себе “співочою відьмою Каліфорнії”. Нині Паш видалила всі попередні пости в Інстаграмі, залишивши лише ті кадри, що присвячені її відьмацтву.

Раніше Аліна хвалилася, що 2023-го здобула університетський диплом та знайшла своє нове “я”, від чого почуває себе щасливою. Alina Pash певна, що якби кожна людина знайшла свій внутрішній світ, то глобальні конфлікти припинилися б.

Популярне

Схожі статті

“Я за те, щоб міміка була від природи”: дружина Тараса Тополі розповіла всю правду про пластичні операції

Олена Тополя у 38 років виглядає ідеально. Колишня Alyosha клянеться-божиться, що не залучала пластичні операції для розгладжування зморшок. Яким же чином тоді доглядає за обличчям?

Коронне гаряче свекрухи. Ця страва завжди з’їдається першою: соковиті курячі рулети, які тануть у роті

Соковиті, ніжні і нереально смачні – саме такими виходять курячі рулетики за цим рецептом. Страва виходить святковою і небанальною, а готується просто.