facebook

“Ваша Марійка”: 45-річна Маша Єфросиніна посміялась із власної зовнішності, поки була в гостях у Полякової

Маша Єфросиніна, відома українська ведуча, вирішила пожартувати про власний зовнішній вигляд. Що стало причиною для такої публічної самоіронії зірки?

Відома українська ведуча та благодійниця Маша Єфросиніна активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Хоча й більшу частину часу медійниця має ідеальний вигляд – макіяж, продуманий до дрібниць образ і чудова укладка – часом вона показує себе справжню.

Єфросиніна посміялась із себе

Так, наприклад, нещодавно Маша Єфросиніна вирішила прочинити своїм підписникам таємницю та показати, як виглядає без знімального макіяжу та у звичайнісінькому одязі, який носять українки по всій країні та світу. Не обійшлось без демонстрації гумору знаменитості.

Маша Єфросиніна неочікувано посміялась сама з себе, поки була в гостях в Олі Полякової
Маша Єфросиніна неочікувано посміялась сама з себе, поки була в гостях в Олі Полякової

В Інстаграм-історіях Маші Єфросиніної з’явилась нова світлина. На ній знаменитість продемонструвала, як виглядає в домашньому одязі. Зірка насолоджувалась смаком огірків з городу своєї подруги, поки була у неї в гостях. Ведуча приїхала навістити співачку Олю Полякову.

На опублікованому кадрі Єфросиніна позувала у брудній футболці, що і стало причиною для жарту над самою собою. Зірка зазначила, що підписники мають змогу побачити свою улюблену Марійку у не найчистішому домашньому одязі. Хай там як, але навіть у такому виді зірка була неперевершена. Саме так можна було побачити її натуральну красу від природи.

Маша Єфросиніна неочікувано посміялась сама з себе, поки була в гостях в Олі Полякової
Маша Єфросиніна неочікувано посміялась сама з себе, поки була в гостях в Олі Полякової

До слова, на нігтях у Маші Єфросиніної був трендовий манікюр. Знаменитість вирішила нафарбувати власні нігті в однотонний колір, але навіть так змогла передати осінній настрій. Зірка обрала темний лак – майже чорний. Він віддавав легким фіолетовим відтінком.

Популярне

Схожі статті

Коронне гаряче свекрухи. Ця страва завжди з’їдається першою: соковиті курячі рулети, які тануть у роті

Соковиті, ніжні і нереально смачні – саме такими виходять курячі рулетики за цим рецептом. Страва виходить святковою і небанальною, а готується просто.

Просто додаю це у борошно, щоб вареники завжди виходили ідеальними: піддивилася рецепт у одного кулінара

Вміти приготувати ідеальне тісто на вареники, яке буде ніжне та при цьому не буде рватися, хоче кожна господиня. І є один кулінарний секрет, як цього досягти.

Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з відомим співаком: “Ще чогось варта”

Тоня Матвієнко дуже довго не коментувала чутки про те, що має роман на стороні. Співачці приписують стосунки з відомим артистом Романом Скорпіоном.